Verzenden

Verzendkosten

Bij Printmijnstad betaal je geen verzendkosten deze betalen wij voor jou in Nederland en Belgi√ę. Naast de prijs van de poster zijn er dus geen bijkomende kosten bij je bestelling.¬†

Verzenden & Levertijd

Al onze bestellingen worden via PostNL verzonden. Zodra je pakketje bij PostNL wordt aangemeld ontvang je van ons een e-mail met een track & trace code, zodat je precies weet wanneer je jouw poster kan ontvangen!

Hoe lang duurt het voordat ik mijn kaart thuis krijg?
Het duurt 2 tot 3 werkdagen voordat jouw kaart in huis is.

Hoe worden de kaarten verpakt tijdens de verzending?
De kaarten worden verpakt in een kartonnen koker/doos beschermd met bubbeltjes plastic.

Spoedproductie

Wil je jouw bestelling met spoed in huis hebben? Dit kan! Bij het afrekenen kun je (tegen een kleine meerprijs) in de winkelwagen kiezen voor de optie spoedproductie. Bestel je voor 16:00 dan wordt de poster dezelfde werkdag nog gedrukt en verzonden. Bestel je de poster na 16:00 dan wordt de poster de eerst volgende werkdag geproduceerd en verzonden. 

Wat vinden anderen

"Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl merkte ik dat je de kaart kunt in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden. Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!"
"Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!"

Nieuwsbrief