Wijck of Printmijnstad? Vergelijk de aanbieders van stadsposters!

Je bent op zoek naar een unieke stadsposter. Leveranciers schieten als paddestoelen uit de grond en de kans is groot dat jij door de bomen het bos niet meer ziet. Wij zijn ons ervan bewust dat er, naast ons, nog veel meer aanbieders zijn. Daarom trekken we een eerlijk vergelijk, zodat jij zelf kan kiezen welke poster-leverancier het beste bij jou past. 

Wijck stadsposters

Bij Wijck heb je de mogelijkheid om stadsposters van jouw favoriete stad of specifieke buurten (wijken) te bestellen. Vandaar de naam van de webshop. Zij ontwerpen zelf de steden en bieden unieke posters aan waar de wijknamen van bepaalde steden (zoals Amsterdam) op staan. Ook bieden zij posters aan waarop iconische plekken staan, zoals ‘checkpoint charlie’ in Berlijn in 4 verschillende maten. 

Naast stadsposters biedt Wijck ook verschillende frames, boeken van steden, postkaarten en geurkaarsen aan met daarop de stad geprint. 

Printmijnstad posters

Net als bij Wijck is het mogelijk om stadsposters te printen. Je kan bij Printmijnstad geen gebouwen laten printen op een poster, maar wel jouw unieke plek op de plattegrond kiezen door middel van zoomen en slepen in de ontwerptool. Daarnaast is het bij Printmijnstad mogelijk om een poster een eigen stijl te geven: door middel van verschillende kleuren, ophangsystemen en formaten ontwerp je zelf je favoriete poster! 

Naast stadsposters biedt Printmijnstad ook unieke sterrenposters aan. 

Welke aanbieder past het beste bij jouw wensen?

Zowel Wijck en Printmijnstad bieden stadsposters aan, maar de bijproducten verschillen van elkaar. Naast het productaanbod zijn er natuurlijk nog wat andere zaken om te vergelijken, vandaar dat we die voor je op een rijtje hebben gezet:

Kenmerk Wijck Printmijnstad
Prijs voor een A4 poster € 9,90 (standaard poster) € 24,95 (eigen ontworpen poster)
Prijs voor een A1 poster € 39,90 € 39,95
Verzendkosten € 4,95 Gratis
Prijs voor een uniek ontwerp Tussen de € 95 en € 199+, afhankelijk van het type, exclusief productiekosten en verzendkosten

Tussen de € 24,95 en € 44,94, afhankelijk van het formaat

Papiersoort FSC gekeurd 'off white vergé papier' FSC gekeurd 'white papier'
Ophangsystemen Lijsten in de kleuren zwart, wit, goud en eiken Zwarte ophanglijsten en houten latjes
Levertijd (binnen Europa) 3-5 werkdagen 2 werkdagen
Overige afwerkingen - Mogelijk om te printen op hout, forex & dibond


De standaardposters zijn bij Wijck goedkoper. Wil je echter een unieke stadsposter, aangepast naar jouw wensen? Dan zijn de posters van Printmijnstad goedkoper. Zelf je poster bij ons ontwerpen? Gebruik onze ontwerptool

Zoeken

Op zoek naar een andere plaats?

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling