Zoek je een telefoonhoesje voor je Huawei p30 lite?

Een barst in je nieuwe smartphone wil je natuurlijk koste wat het kost voorkomen. Met een telefoonhoesje Huawei p30 lite voorkom je de ergste valschade zoals butsen, krassen en barsten. Op een onbewaakt moment valt je telefoon uit je tas en klettert 'ie op de stenen: scherm kapot. Of hij valt precies op het randje van de zijkant van je telefoon waardoor je smartphone uit elkaar splijt. De kwaliteit van smartphones wordt steeds beter, maar ze zijn helaas nog niet onbreekbaar. Maar met een telefoonhoesje wordt de schade beperkt. Én je fleurt je Huawei p30 lite er ook nog eens mee op.

Een telefoonhoesje voor je Huawei p30 lite van Printmijnstad

Kies je voor een telefoonhoesje van Printmijnstad, dan kies je niet voor zómaar een telefoonhoesje. Bij ons kun je namelijk je favoriete stadsplattegrond op je telefoonhoes laten zetten. Je hebt bijvoorbeeld warme herinneringen aan een exotische bestemming op je wereldreis, denkt met weemoed terug aan de plaats waar je je huidige partner hebt leren kennen of bent helemaal in love met de plek waar jullie gezin leeft. Die unieke plek, van Oisterwijk tot Oezbekistan, kun je op een plattegrond van Printmijnstad printen. Duizenden huishoudens in Nederland en België gingen je al voor met onze stedenposters voor aan de muur en nu kun je die herinnering altijd bij je dragen met de plattegrond op je Huawei smartphone.

Je hoesje is beschikbaar in verschillende materialen voor je Huawei

Lekker in de hand, een hoesje dat biologisch afbreekbaar is of altijd in de buurt met een handig koord. We hebben verschillende hoesjes van verschillende materialen:

  • Biodegradable cases

  • Bumper cases

  • Crossbody cases

  • Soft cases

  • Hard cases

  • Wallet cases

Lees alles over de verschillende materialen of bestel direct je favoriete telefoonhoes hier.

Heb je geen Huawei p30 Lite maar wil je wel zo'n toffe plattegrond op je telefoonhoesje?

Geen nood! Want je kunt bij ons voor bijna álle merken en types een plattegrond voor je hoesje ontwerpen. Van Apple tot Samsung en van Sony tot Oppo: voor ieder model kun je je telefoonhoes ontwerpen.

Om deze redenen bestel je je telefoonhoesje bij Printmijnstad

✓ Gratis verzending

✓ Plattegronden beschikbaar in verschillende kleuren

✓ Gemaakt in Nederland

✓ Binnen 1 tot 2 werkdagen in huis

✓ In hoge kwaliteit geprint

✓ Unieke designs

✓ Uitstekende beoordeling op Trustpilot

Ontwerp je favoriete hoesje bij Printmijnstad

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling