Over Ons

Printmijnstad is een initiatief van twee enthousiaste Groningers. Oprichters Dennis en Mark kwamen elkaar tegen tijdens een Startup weekend in 2016 en al snel ontstond er een leuke samenwerking. In januari 2017 zijn we gestart met Printmijnstad.nl, waar kwaliteit, persoonlijkheid en gemak worden gecombineerd met als resultaat unieke en persoonlijke posters.

Sinds halverwege 2020 is Printmijnstad volledig overgenomen door Dennis, die ook (mede)eigenaar is van onder andere Artli.nl. Samen met een team aan professionals zorgen we er dag en nacht voor dat jouw unieke poster op tijd wordt bezorgd. "Als digital nomad werk ik als eigenaar vanuit afwisselende locaties zoals Bali, Nederland en andere landen waarbij we continu de webshop optimaliseren en het assortiment verder uitbreiden."

"Muurdecoratie in combinatie met maatwerkopties zijn mijn passies die ik combineer in deze webshop(s). Printmijnstad is ontstaan vanuit het idee om stadsposters te personaliseren om daarmee je interieur meer kleur te geven. Door de persoonlijke opties in de editor kan je de posters helemaal ontwerpen naar jouw smaak en zo creƫer je een echte eye catcher in je interieur."

Inmiddels is Printmijnstad uitgegroeid tot de grootste webshop van Nederland op het gebied van gepersonaliseerde posters. Naast onze stadsposters kan je nu ook tuinposters, muurcirkels, sterren en sterrenbeeld posters zelf ontwerpen. Het is mijn missie om ieder Nederlands interieur op te frissen met een poster van Printmijnstad.

Heb je vragen, productideeĆ«n of wil je samenwerken? Stuur een mail naar [email protected]. En ben je op zoek naar een unieke blikvanger voor jouw interieur? Start dan direct met het ontwerpen van jouw persoonlijke poster.

Amsterdam close up - Cadeau

Ontwerp een Stedenposter

poster store

Ontwerp een Sterrenposter

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling