Maak je eigen gepersonaliseerde sterrenbeeld poster!

Wij hebben bij Printmijnstad een breed assortiment aan posters, en nu ook met sterrenbeelden! Zo zijn van alle sterrenbeelden (steenbok, waterman, vis, ram, stier, tweelingen, kreeft, leeuw, maagd, weegschaal, schorpioen, en boogschutter) posters te bestellen die je geheel naar wens kan personaliseren.

Ontwerp je Sterrenbeeld Poster

Gepersonaliseerde sterrenbeeld poster

Bij ons kan je je eigen gepersonaliseerde sterrenbeeld poster laten maken. Dat is heel leuk om voor jezelf te kopen. Natuurlijk zijn de posters al persoonlijk doordat het een poster met je eigen sterrenbeeld is, maar het leuke aan deze speciale posters is dat je deze nog veel meer kan personaliseren met je eigen naam, geboortedatum, geboorteplaats en/of geboortetijd. Op basis van de datum krijg je het juiste sterrenbeeld op de poster. Via onze speciale ontwerptool kan dat in slechts vier eenvoudige stappen:
 

  1. Ga naar de ontwerptool en vul de (geboorte)datum in;
  2. Personaliseer de poster door de juiste kleuren te kiezen en een persoonlijke tekst toe te voegen;
  3. Kies het juiste formaat, het materiaal en eventueel een ophangsysteem;
  4. Bestellen maar! 

Binnen twee tot vier werkdagen heb jij de persoonlijke poster in huis.

Poster met Sterrenbeeld en Datum

Een sterrenbeeld poster cadeau doen

Natuurlijk zijn de posters ook ontzettend leuk om cadeau aan iemand te doen! In dat geval kan je de poster laten personaliseren met de naam, geboortedatum, geboortetijd en/of geboorteplaats van degene aan wie je de poster cadeau doet.

Naast dat er van elk sterrenbeeld posters te bestellen zijn, en je deze posters kan laten personaliseren met je naam, geboortedatum, geboortetijd en/of geboorteplaats, zijn de posters bovendien te krijgen in meerdere kleuren en stijlen.

Kleuren van de sterrenbeeld posters

De posters zijn beschikbaar in de volgende kleuren: zwart, grijs, blauw, groen, geel en roze.

Kleurrijk of klassiek

De sterrenbeeld posters zijn beschikbaar in meerdere stijlen, zoals een kleurrijke variant met uiteraard veel kleur. Maar ook is er een klassieke variant, met iets minder kleur.

Thuisbezorging

Als je een poster bij ons bestelt, dan wordt deze al in twee dagen thuisbezorgd. Je hoeft dus nooit lang te wachten voordat je je eigen gepersonaliseerde sterrenbeeld poster in huis hebt. Ook als je last minute een cadeautje voor iemand wilt kopen zit je hier dus aan het goede adres!

Maak een sterrenposter

Liever de Sterrenhemel?

De term “het staat in de sterren geschreven” komt niet uit de lucht vallen. Ieder moment en iedere gebeurtenis staat namelijk écht in de sterren geschreven. De stand van de sterren is namelijk op ieder moment en iedere locatie anders. Een geboorte, een huwelijk of misschien wel het overlijden van een dierbaar persoon: al deze gebeurtenissen staan in de sterren geschreven.

Met onze op maat gemaakte tool kunnen we de sterrenstand op basis van een specifieke locatie en datum terughalen. Die ene geboorte, dat huwelijk of het overlijden? Je kunt het allemaal terugvinden in de sterren! En het allermooiste is dat je dit moment in een poster kunt laten vereeuwigen. 

Liever de Sterrenhemel?

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling