Verras iemand met een cadeaubon van Printmijnstad

Om de haverklap krijg je uitnodigingen van feestelijke gelegenheden. In de zomer loopt je brievenbus over van de bruiloft-uitnodigingen en de rest van het jaar krijg je uitnodigingen van verjaardagen, housewarmings of kraamborrels. Ontzettend leuk om bij te zijn, maar het cadeau uitzoeken is iedere keer weer een flinke uitdaging. Je wil een uniek cadeau geven, geen prullaria dat ergens op zolder ligt te verstoffen. Of nog erger: het bekende verfrommelde eurobiljet in de hand van de ontvanger drukken. 

Heb je even geen inspiratie voor een verjaardags-, bruiloft-, kraam- of housewarming cadeau? Met een digitale cadeaubon sla je de plank nooit mis. Bestel daarom direct je cadeaubon bij ons. 

Bestel een cadeaubon van Printmijnstad

Wat kun je geven met een cadeaubon van Printmijnstad?

Bij Printmijnstad kun je je eigen wanddecoratie of cadeau ontwerpen. We bieden stedenplattegronden, sterren- en sterrenbeeldposters aan. Maar niet zo’n dertien-uit-een-dozijn ontwerp, maar een die je helemaal kunt samenstellen naar eigen smaak. 

Amsterdam close up - Cadeau

De stedenplattegronden

De woonplaats van je bestie, de plek waar de newly weds wonen of je favoriete vakantieadres. Iedereen heeft een bepaalde plek (of plekken) op de wereld waaraan waardevolle herinneringen kleven. En hoe leuk is het om die plek cadeau te geven? Met onze ontwerptool zoom je in op die specifieke plek en laat je ‘m afdrukken op een poster, muurcirkel of puzzel. Je kiest de favoriete kleur zodat het perfect aansluit bij de rest van het interieur. 

Sterrenhemels

Het staat in de sterren geschreven is een term die we gebruiken om een magisch moment te beschrijven. En dat is niet uit de lucht gegrepen, want het is de keiharde waarheid. Op ieder moment en op iedere plek staat de sterrenhemel anders. Het moment dat je beste vriendin beviel van haar eerste kindje of dat je vrienden zich verloofden staat voor altijd in de sterren geschreven. Die sterrenhemel kunnen we aan de hand van de specifieke datum en plaats terughalen en voor je op een poster plaatsen. Personaliseer ‘m naar eigen smaak en geef ‘m cadeau! 

zodiac sign

Sterrenbeeldposter

Afhankelijk van de maand waarin je bent geboren, heb je een sterrenbeeld meegekregen. Ieder sterrenbeeld heeft bepaalde kenmerken. Zo is de Maagd erg perfectionistisch en is de Kreeft gevoelig. Ben je op zoek naar een cadeau voor iemand die geïnteresseerd is in de betekenissen en kenmerken van het sterrenbeeld? Dan is een sterrenbeeldposter een leuk cadeau. Net als onze andere posters kan je deze ook personaliseren naar eigen smaak. 

Kenmerken van onze cadeaubon

Deze stijlen kan je laten afdrukken op je favoriete product en cadeau geven. Maar wanddecoratie is erg specifiek en moet perfect passen in het interieur van de ontvanger. Vind je het lastig om de juiste kleuren te combineren en wil je er zeker van zijn dat het cadeau een mooie plek in huis krijgt? Bestel dan een cadeaubon van Printmijnstad. De ontvanger kan dan zelf z’n eigen cadeau ontwerpen bij ons. 

Dit is wat je als gever van de cadeaubon moet weten:

  • Je kunt het bedrag zelf kiezen en je kunt een cadeaubon aanvragen vanaf 25 euro

  • Kies zelf wanneer de cadeaubon naar de ontvanger wordt gestuurd

  • Je kunt een persoonlijk bericht toevoegen voor de ontvanger, we zorgen dat het als een echt cadeau wordt verzonden

  • De cadeaubon is één jaar geldig.

Wil je een cadeaubon geven aan je medewerkers en in grote oplage bestellen? Dat kan! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Cadeaubon Bestellen

Vul onderstaand formulier in om iemand te verrassen met een Printmijnstad cadeaubon!

Populaire bedragen: € 25 € 35 € 50

Verstuur de cadeaubon zodra de bestelling geplaatst is.

Kies zelf wanneer de cadeaubon verzonden wordt.

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling