Op zoek naar een babyshower cadeau? Laat je inspireren

Je beste vriendin, nichtje of collega is zwanger. En natuurlijk moet er dan een babyshower georganiseerd worden. Nog even samenkomen voordat de kleine er is. Een spannende tijd voor de mommy to be en natuurlijk wil je een cadeau bestellen dat leuk is en z’n doel dient. Een keer wat anders geven op een babyshower dan de praktische wieg of commode? Bij Printmijnstad ben je dan aan het juiste adres voor een uniek babyshower cadeau

Wat is Printmijnstad?

Bij Printmijnstad kan je verschillende items voor in huis personaliseren. Van stedenposters tot muurcirkels en van puzzels tot sterrenposters. Op basis van een herinnering (de ideale vakantieplek, het huis waar je bent opgegroeid of de dag dat je je grote liefde leerde kennen) ontwerp je je eigen product. Geen dertien-in-een-dozijn wanddecoraties, maar unieke cadeaus die gemaakt zijn op basis van persoonlijke herinneringen en met een flinke dosis liefde erin. Bij Printmijnstad kun je het perfecte persoonlijke babyshower cadeau samenstellen. 

Een babyshower cadeau van Printmijnstad

Waarschijnlijk zijn de producten van Printmijnstad niet het eerste waar je aan denkt bij het samenstellen van een babyshower cadeau. Dat komt omdat de cadeaus van Printmijnstad persoonlijk zijn en daarom anders zijn dan de standaard, dertien-in-een-dozijn cadeaus. Een stedenposter, sterrenhemel of sterrenbeeldposter is een leuk cadeau voor de moeder in spé die ook graag met haar interieur bezig is. We nemen je mee door de verschillende cadeau-opties voor jouw volgende babyshower.

Amsterdam close up - Cadeau

Stedenposters

Iedereen heeft een speciale plek op aarde. Van Naaldwijk tot Namibië. De stad waar het gezin woont tot die ene mooie reis die de kersverse ouders hebben gemaakt of waar ze elkaar hebben ontmoet. Met de stedenposters van Printmijnstad leg je mooie herinneringen vast van een bepaalde plaats en vereeuwig je ze voor aan de muur. 

Met de editor kun je iedere plek op aarde vastleggen op een poster of plaat. Vul de plaatsnaam in de editor in, schuif de kaart heen en weer en zoom in op die ene plek. Zo kun je bijvoorbeeld de exacte straat in de wijk waar het gezin woont vastleggen. Kies uit een breed kleurenpallet, geef de plaat een unieke tekst mee en je hebt een leuk babyshower cadeau om te geven. Je kunt de stedenposter printen op een poster of als muurcirkel

Sam Mulder - Sterrenposter Geboorte

Sterrenhemels

Iedere dag staan de sterren anders. En dat betekent dat de naderende geboorte van het kindje erin staat geschreven. Hoe leuk zou het zijn als je een specifieke sterrenhemel, van een bepaald moment, kunt vastleggen op een poster?

Je voelt ‘m misschien al een beetje aankomen… want dat is precies wat je bij Printmijnstad kunt doen. In onze editor kun je een bepaalde datum invullen en je ziet hoe de sterrenhemel er op dat moment uitzag. Een praktisch punt: een babyshower vindt meestal plaats vóórdat het kind geboren is. Die sterrenhemel hebben de kersverse ouders dan na de geboorte van je tegoed. Het is een uniek cadeau waarvan de kans groot is dat de ouders het niet droog houden. 

wall art sterrenbeeldposter

Sterrenbeeld posters

Ons sterrenstelsel kent twaalf sterrenbeelden, afhankelijk van de geboortemaand krijg je een bepaald sterrenbeeld mee. Zijn de kersverse ouders gek op astrologie? Dan is een sterrenbeeld poster het perfecte cadeau! Misschien weet je al welk sterrenbeeld de zoon of dochter krijgt, omdat de geboorte binnenkort is. En anders kun je ook hier weer het cadeau achteraf geven. Het werkt precies hetzelfde: je vult de geboortedatum in, krijgt het sterrenbeeld te zien, kiest de kleuren, schrijft er een persoonlijke boodschap op wij doen de rest! Je kunt het cadeau ook direct naar de kersverse ouders sturen, als je er niet bij kunt zijn. 

Een cadeaubon van Printmijnstad

Wil je ‘n sterrenbeeld- of sterrenposter cadeau doen? Of wil je de ouders zelf hun cadeau laten maken op basis van hun eigen kleurkeuzes? Dan kun je ook een cadeaubon van Printmijnstad geven. Met onze cadeaubon kun je…

  • Zelf het bedrag kiezen wat je wil geven, startend vanaf 25 euro. 

  • De cadeaubon ook direct naar de ontvanger sturen. Bestel vooraf, en bepaal zelf wanneer ‘ie wordt bezorgd. Zo ben je nooit meer te laat met het bestellen van een cadeau. 

  • Een persoonlijk bericht toevoegen voor de ontvanger. 

Geef aan als je de cadeaukaart direct naar de ontvanger stuurt: dan zorgen wij dat het uitpakken ervan een feestje wordt. De cadeaubon bestellen als babyshower cadeau? Via deze pagina kun je ‘m gelijk bestellen. Deze is na uitgifte één jaar geldig. 

Bestel een cadeaubon als babyshower cadeau

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling