Een puzzel van jouw stad!

Nu ons leven zich massaal afspeelt tussen vier muren, lopen werk, school, privé en ontspanning door elkaar. De balans is ver te zoeken en het is belangrijk om af en toe even ‘uit te checken’ in een wereld waarin het grootste gedeelte zich online afspeelt. En hoe kan dat nou beter dan met een puzzel? Heb je al een hele reeks met puzzels op je naam staan? Dan wordt het tijd voor een nieuwe uitdaging: een puzzel maken met de plattegrond van je favoriete stad.
Een puzzel van jouw stad!

Maak een puzzel van jouw favoriete stad

Je hebt uren aan een bepaalde puzzel gezwoegd, om ‘m vervolgens in één ruk van tafel te vegen. Hoewel het doel van puzzelen natuurlijk ontspanning is, doet het misschien toch ‘n beetje pijn na al die inspanning. De meeste puzzels zijn namelijk geen item waarmee je wilt pronken in je huis.

De stadspuzzels van Printmijnstad zijn dat wel! Onze prints zijn in de eerste instantie namelijk bedoeld om op te hangen aan je muur. Door een puzzel te maken van je favoriete stad of plek, kan je ‘m daarna inlijsten en ophangen. Zo heb je dubbel plezier van jouw creatieve uitspatting.

Het enige wat je hoeft te doen, is de juiste lijst erbij te kiezen en hierin de stukjes te leggen. Per puzzel hebben we de volgende maten (staand of liggend):

  • Makkelijk (252 stukjes): 36x24cm of 24x36cm
  • Gemiddeld (315 stukjes): 43x30cm of 30x43cm
  • Moeilijk (500 stukjes): 54x40cm of 40x54cm
  • Heel moeilijk (1000 stukjes): 68x44cm of 44x68cm

Ga jij de uitdaging aan en kies jij voor de moeilijke puzzel? Bestel je favoriet bij ons.

Bestel je favoriete puzzel

Bepaal zelf de kleuren van je stadspuzzel

Wist je dat je zelf de kleuren van je puzzel kan bepalen? Onze editor zorgt ervoor dat je niet alleen je favoriete plattegrond kan ontwerpen op de puzzel, maar laat je ook de uitstraling zelf maken. Je hebt namelijk de keuze uit veertien verschillende kleuren en een aantal vormen. Zo past er altijd een bij je eigen smaak en interieur, als je ‘m besluit op te hangen aan de muur.

Ontwerp je eigen puzzel van je stad

Ontdek de voordelen van puzzelen

De puzzels van Printmijnstad zijn niet alleen super uniek, het is bewezen dat puzzelen zorgt voor meer ontspanning, een betere focus en andere gezondheidseffecten. We schreven onlangs een artikel over de zeven redenen waarom je vandaag nog zou moeten beginnen met puzzelen. Lees waarom jij nu aan het puzzelen zou moeten slaan en bestel je favoriete puzzel bij ons.

Waarom bestellen bij Printmijnstad?
✓ Gratis verzending
✓ Onze producten worden gemaakt in Nederland
✓ Unieke designs, gemaakt door jou
✓ Uit 462 reviews worden we gemiddeld beoordeeld met een 8,8
✓ Tienduizenden klanten gingen je voor

Bestel je stadspuzzel op Printmijnstad.nl

Gratis verzending
1-2 werkdagen levertijd
In hoge kwaliteit geprint
Gemaakt in Nederland

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling