Persoonlijk cadeau

Een persoonlijk cadeau geven: vaak een lastige opgave. Maar voor een verjaardag, housewarming, huwelijk of als kraamcadeau wil je natuurlijk niet aankomen met een dertien-in-een-dozijn cadeau. Bij Printmijnstad kun je persoonlijke posters ontwerpen - die een gebeurtenis of herinnering vereeuwigen aan je muur. Benieuwd hoe het werkt? We vertellen er op deze pagina meer over.

Our wedding day sky - Sterrenkaart

De persoonlijke cadeaus van Printmijnstad

Bij Printmijnstad ontwerp je zelf persoonlijke cadeaus in de vorm van posters, muurcirkels, telefoonhoesjes of puzzels. Je kunt je favoriete bestemming op aarde, een specifieke herinnering in de vorm van een sterrenhemel of sterrenbeeld afbeelden op je persoonlijke cadeau. Bij Printmijnstad kun je de volgende producten personaliseren:

Persoonlijke stedenposter

De stedenposters van Printmijnstad zijn onze meest populaire producten. Van iedere plek op de wereld - van Nieuwegein tot New York - kun je een poster maken - en daarmee een herinnering voor altijd vastleggen aan de muur. Een mooi, persoonlijk cadeau voor de echte globetrotter of degene die juist ontzettend trots is op z'n eigen woonplaats.

Ontwerp de stedenposter als persoonlijk cadeau
Sterrenhemel poster slaapkamer Julia

Persoonlijke sterrenposter

De term 'het staat in de sterren geschreven' komt niet uit de lucht vallen. Iedere dag staan de sterren namelijk anders. Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau voor bijvoorbeeld de geboorte van een kind? Dan is de sterrenposter perfect. Je kunt de sterrenhemel van een specifieke datum - in dit geval de geboortedatum - laten afdrukken op een sterrenposter. Het enige wat jij hoeft te doen is de geboortedatum hier in te vullen en wij zoeken de juiste sterrenhemel erbij. Een persoonlijk cadeau ontwerpen was nog nooit zo makkelijk!

Persoonlijke sterrenbeeldposter

Matchen jij en je partner als Yin en Yang? En komt dat onder andere omdat jullie sterrenbeelden zo goed bij elkaar passen? Dan is een persoonlijke sterrenbeeldposter leuk om te geven! Bestel je er meteen twee (bijvoorbeeld voor jezelf en je partner) dan ontvang je ook nog eens extra korting op je bestelling.

Vul in de editor jullie geboortedata in - en het sterrenbeeld wordt automatisch afgebeeld op een poster.

Ontwerp een sterrenbeeldposter als persoonlijk cadeau

Een persoonlijk cadeau ontwerpen via Printmijnstad

De posters van Printmijnstad hangen in duizenden huishoudens in Nederland én België. Maar geen nood: ieder persoonlijk cadeau is uniek. Je kiest namelijk je type poster, stijl, kleuren en kunt 'm voorzien van een persoonlijke tekst. Daardoor kun je 'm helemaal naar wens van de ontvanger maken.

Wist je trouwens dat je niet alleen posters, maar ook andere persoonlijke cadeaus kunt ontwerpen?:

➡️ Muurcirkels
➡️ Puzzels
➡️ Telefoonhoesjes

Binnen 2-3 werkdagen na bestelling ligt het persoonlijke cadeau al op de mat! En dat is niet het enige voordeel van bestellen via Printmijnstad:

✅ Gratis verzending
✅ Producten die in Nederland worden gemaakt
✅ Unieke posters die jezelf ontwerpt
✅ Posters mét ophangsystemen
✅ Een webshop met tevreden klanten: uit 500 reviews scoren we uitstekend op Trustpilot
✅ Een webshop met tienduizenden klanten die je al voorgingen

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling