Jouw favoriete coördinaten op een poster?

De plek waar je bent geboren en getogen, waar je je grote liefde tegen het lijf liep, de stad waaraan je goede herinneringen hebt of waar je ieder jaar op vakantie gaat. Iedereen heeft een speciale herinnering bij een bepaalde plek. Van Purmerend tot Perth. Fleur jouw interieur op met een coördinaten poster Printmijnstad.

Ontwerp je eigen coördinaten poster

Wat is een coördinaten poster?

Iedere plek op de wereldkaart heeft unieke coördinaten. Dit is een combinatie van de lengte- en breedtegraad. Voeg je deze twee samen, dan duidt dat een specifieke plek aan. Zet de coördinaten op een poster en je hebt een stijlvolle referentie naar een specifieke plek op aarde: van Culemborg tot Christchurch.

Je kunt zelf de co√∂rdinaten van een bepaalde plek opzoeken via Google Maps. Maar gelukkig kan het nog een stuk makkelijker. N 52¬ļ22' E 04¬ļ53' is de lengte- en breedtegraad van Amsterdam. De co√∂rdinaten van New York City zijn N 40¬ļ42' W 74¬ļ00'. Het enige wat jij hoeft te doen, is een plaatsnaam in te vullen in onze editor. Wij zoeken de co√∂rdinaten voor je op en je kunt direct je co√∂rdinaten poster laten afdrukken.

coordinaten poster

Geef die ene plaats een mooie plek aan je muur

Van Amsterdam tot Aberdeen: beeld jouw favoriete plek af op een stijlvolle coördinaten poster.

Een coördinaten poster van jouw woonplaats maken?

Of je nu in onze bruisende hoofdstad woont of in een klein gehucht in ons kleine kikkerlandje: onze database kent alle steden en dorpen met de juiste hoogte- en breedtegraden erbij. Dat betekent dat je ook van jouw woonplaats een coördinaten poster kunt maken.

Je poster personaliseren

Ondanks dat onze posters in duizenden huishoudens in Nederland en Belgiê hangen, hoef je niet bang te zijn dat jouw poster een dertien-uit-een-dozijn exemplaar is. Je kunt je poster helemaal personaliseren naar jouw smaak. Je kiest allereerst de coördinaten die jij wilt laten afbeelden. Daarna kun je kiezen uit drie verschillende stijlen en tot slot kun je een eigen tekst toevoegen en je poster laten afdrukken op het materiaal naar jouw keuze.

Je poster met coördinaten ophangen?

Geef je persoonlijke poster nét dat beetje extra met een mooi ophangsysteem. Onze posters worden gedrukt op FSC-gekeurd 140 white paper en kan je voorzien van een mooie lijst. Kies voor een zwarte aluminium lijst in een industrieel interieur of kies voor houten latjes in een warm interieur. 

Daarnaast is het mogelijk om je poster op te hangen op dibond of forex. Dit zijn stevigere materialen en de dibond-versie is ook geschikt voor buiten. Lees hier meer over deze materialen. 

Persoonlijke posters van Printmijnstad

Naast onze coördinaten posters, kun je ook andere posters bij ons zelf ontwerpen. Wat dacht je van een toffe stedenposter die de plattegrond van jouw stad afbeeldt - waarbij je kunt kiezen uit meer dan 12 kleurstijlen? Of een sterrenhemel die een bijzondere gebeurtenis afbeeldt? Of een sterrenbeeldposter? Kortom: bij Printmijnstad beeld je een herinnering uit op een bijzondere poster. Daarom kies je voor een poster van Printmijnstad:

‚úÖ Gratis verzending
‚úÖ Een uniek cadeau met herinnering
‚úÖ Producten die in Nederland worden gemaakt
‚úÖ Unieke posters die jezelf ontwerpt
✅ Posters mét ophangsystemen
‚úÖ Een webshop met tevreden klanten: uit 500 reviews scoren we uitstekend op Trustpilot
‚úÖ Een webshop met tienduizenden klanten die je al voorgingen

Bestel je voor jezelf een extra poster? Dan profiteer je van extra korting die in je winkelmandje wordt verrekend.

Ontwerp je poster

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling