Jouw favoriete coördinaten op een poster?

De plek waar je bent geboren en getogen, waar je je grote liefde tegen het lijf liep, de stad waaraan je goede herinneringen hebt of waar je ieder jaar op vakantie gaat. Iedereen heeft een speciale herinnering bij een bepaalde plek. Van Purmerend tot Perth. Fleur jouw interieur op met een mooie herinnering aan de muur. 

Stedenposter van Printmijnstad

Waarschijnlijk ken je onze stedenposters al. Je geeft aan welke plek op de wereld jouw voorkeur heeft en wij draaien de plattegrond voor je uit. Je kan in- of uitzoomen op een specifiek gebied en op die manier je poster personaliseren. Met keuze uit verschillende stijlen en een persoonlijke boodschap erop, is jouw wanddecoratie uniek. 

Bekijk hoe het werkt

Nieuw bij Printmijnstad: een coördinaten poster

Met hetzelfde gemak waarmee je een persoonlijke stedenposter maakt, maak je nu ook een coordinaten poster. Posters met teksten of cijfers zijn enorm populair, maar vaak dertien-in-een-dozijn. Een poster met coördinaten geeft je interieur een statement en past perfect in een strak, modern en industrieel interieur. 

Wat is een coördinaten poster?

Iedere plek op de wereldkaart heeft unieke co√∂rdinaten. Dit wordt de lengtegraad en breedtegraad genoemd. Je kunt zelf de co√∂rdinaten van een bepaalde plek opzoeken. Via Google Maps op je telefoon kan je een specifieke speld zetten op een bepaalde plek, waarna de co√∂rdinaten verschijnen. Vlakbij het Centraal station van Amsterdam zijn de co√∂rdinaten bijvoorbeeld 52¬į22'42.0"N 4¬į54'09.0"E. Door middel van een unieke code, de co√∂rdinaten, wordt een plaats aangeduid op de kaart. Deze co√∂rdinaten zoeken wij voor je op en plaatsen we op jouw unieke poster.¬†

Hoe werkt het?

Net zoals bij de stedenposter kies je een bepaalde plek op de wereld. Vervolgens geven wij je de specifieke coördinaten van deze plek. Met een aantal aanpassingen in de stijl, kleuren en een persoonlijke tekst maak je de poster helemaal naar jouw smaak. 

Maak je eigen coördinaten poster

Je poster met coördinaten ophangen?

Geef je persoonlijke poster nét dat beetje extra met een mooi ophangsysteem. Onze posters worden gedrukt op FSC-gekeurd 140 white paper en kan je voorzien van een mooie lijst. Kies voor een zwarte aluminium lijst in een industrieel interieur of kies voor houten latjes in een warm interieur. 

Daarnaast is het mogelijk om je poster op te hangen op dibond of forex. Deze materialen worden standaard voorzien van een ophangsysteem. Lees hier meer over deze materialen. 

Maak je persoonlijke poster bij Printmijnstad

"Super service en super kwaliteit, wij zijn zo blij met onze posters!!", "Makkelijke app en heel mooie posters! Maar misschien wel het belangrijkste: uitstekende klantenservice! Supertevreden van en kan het iedereen aanraden!"

Een greep uit de enthousiaste reacties nadat een persoonlijke poster van Printmijnstad bij de klanten op de mat viel. Onze posters zijn gemakkelijk om te maken, uniek en snel in huis. Onze klantenservice staat voor je klaar voor vragen en we zorgen ervoor dat jouw poster een mooi plekje in huis krijgt. Naast onze steden- en coördinatenposters is het ook mogelijk om een persoonlijke sterrenposter bij ons te maken. 

Bekijk alle mogelijkheden

Zoeken

Op zoek naar een andere plaats?

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling