Op zoek naar een uniek telefoonhoesje voor de iPhone 13?

Krassen, butsen en barsten: de grootste nachtmerrie van iedere iPhone-bezitter. Je wil je verse telefoon zo lang mogelijk mooi houden. Geen zin in een dertien-in-een-dozijn hoesje? Kies voor een uniek telefoonhoesje voor je iPhone 13 bij Printmijnstad.

In de jungle van aanbieders in telefoonhoesjes raak je het overzicht kwijt. Je hebt een eindeloze keuze uit verschillende materialen, printjes en formaten. Bij ons kun je je eigen stadsplattegrond op je iPhone 13 hoesje printen. Iets wat je niet vaak terugziet. Maar je wordt gegarandeerd trendsetter!

Ontwerp je favoriete telefoonhoesje voor de iPhone 13

Lekker in de hand, extra bescherming of ecologisch verantwoord. Ontwerp je iPhone 13 hoesje met de plattegrond van je favoriete stad erop bij Printmijnstad.

Je iPhone 13 hoesje met de plattegrond van je favoriete plek op de wereldbol

Je kent ons misschien wel van de stedenposters die in duizenden huishoudens hangen in Nederland en België. Ook jij hebt waarschijnlijk een plek op aarde waar je mooie herinneringen aan hecht. Van je eigen woonplaats tot een exotische bestemming. Van Nieuwegein tot Newcastle. Die plattegrond kun je op een unieke manier op poster, muurcirkel of als puzzel afdrukken. En nu dus ook als print op je iPhone 13 hoesje. Zo draag je die herinnering áltijd bij je en heb je extra bescherming tegen krassen en butsen voor je iPhone 13.

Je telefoonhoesje voor je iPhone 13 is in verschillende materialen verkrijgbaar...

De afvalberg verbinden met een afbreekbaar hoesje? Of je pasjes in de buurt van je telefoon bewaren? We hebben verschillende iPhone hoesjes waarop je jouw favoriete plattegrond laat bedrukken.

  • Biodegradable cases

  • Bumper cases

  • Crossbody cases

  • Soft cases

  • Hard cases

  • Wallet cases

Lees alles over de verschillende materialen of bestel direct je favoriete telefoonhoes hier.

Bestel je iPhone 13 telefoonhoesje hier

Heb je geen iPhone 13, maar wil je wel zo'n toffe plattegrond op je telefoonhoesje?

Geen nood! Want je kunt bij ons voor bijna álle merken en types een plattegrond voor je hoesje ontwerpen. Van Apple tot Samsung en van Huawei tot Oppo: voor ieder model kun je je telefoonhoes ontwerpen.

Daarom bestel je een telefoonhoesje bij Printmijnstad:

✓ Gratis verzending

✓ Plattegronden beschikbaar in verschillende kleuren

✓ Gemaakt in Nederland

✓ Binnen 1 tot 2 werkdagen in huis

✓ In hoge kwaliteit geprint

✓ Unieke designs

✓ Uitstekende beoordeling op Trustpilot

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling