Een uniek telefoonhoesje voor je Samsung

Op je nieuwe Samsung ben je zuinig. De eerste weken pak je 'm alleen vast met satijnen handschoentjes. Na verloop van tijd word je slorderiger en valt 'ie misschien uit je handen. Met een telefoonhoesje voor je Samsung bescherm je je telefoon tegen de ergste schade.

Door het grote aanbod is er een groot overvloed aan verschillende telefoonhoesjes. Het nadeel? Dat ene, leuke design is niet geschikt voor jouw telefoon. En je kunt 'm niet aanpassen naar jouw voorkeuren. Bij Printmijnstad kun je voor bijna 100 Samsung-modellen een eigen hoesje ontwerpen. Van de allernieuwste Samsung tot een ouder model.

Of bekijk hier alle Samsung hoesjes

Je Samsung telefoonhoesje met de plattegrond van je favoriete plek

Grote kans dat je Printmijnstad kent van de stedenposters. Van iedere plek op aarde, van Breda tot Bilbao, kun je de plattegrond vinden en laten afdrukken op een poster, muurcirkel of als puzzel. De plek waar je bent opgegroeid tot die onvergetelijke reis naar dat tropische oord. Die plattegrond kun je nu óók laten afdrukken op je Samsung telefoonhoesje. Een uniek design én een goede bescherming voor je telefoon.

De materialen van onze hoesjes

Van biodegrable cases tot wallet cases: je kunt de plattegrond van jouw favoriete plek op verschillende telefoonhoesjes printen. Voor de Samsung telefoonhoesjes kun je nu op dit moment alleen kiezen voor een softcase, maar we zijn bezig met het toevoegen van andere materialen. Lees alles over de verschillende materialen of bestel direct je favoriete telefoonhoes voor Samsung hier.

Ontwerp je Samsung hoesje zelf

Lekker in de hand, extra bescherming én met het tofste ontwerp. Ontwerp je Samsung hoesje op een soft case met de plattegrond van je favoriete stad erop.


Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling