De leukste vaderdag cadeautips van ons om papa mee te verrassen!

Zet een alarm op de derde zondag van juni en zorg dat je het cadeau in de pocket hebt: het is dan vaderdag! Ieder jaar valt vaderdag daardoor op een andere datum en je wilt deze belangrijke dag natuurlijk niet missen. In 2024 valt vaderdag op 16 juni. Maar wat geef je aan je vader dat betekenis heeft, een mooie herinnering meedraagt én uniek is? Wij geven je vaderdag cadeautips om nooit te vergeten.

Onze #1 vaderdag cadeautip? Zorg dat je een persoonlijk cadeau geeft

Een bon om voor de motorbeurs, een fles sterke drank of een bon voor een etentje met het gezin. Je vader is ongetwijfeld blij met zo'n cadeau. Maar het is niet persoonlijk en verdwijnt weer. Onze tip? Geef een persoonlijk cadeau dat een herinnering meedraagt. Zo laat je zien hoe belangrijk je stief-, bonus- of biologische vader is. Bij Printmijnstad maak je de mooiste posters zelf voor je vader.

Stedenposters

Van Kaatsheuvel tot Kansas: je vader heeft ongetwijfeld sterke verhalen en anekdotes over een bepaalde plek. De plek waar hij opgroeide, waar jullie als gezin warme herinneringen aan hebben of waar hij z'n grote liefde ontmoette. Een stedenposter van Printmijnstad is onze #1 vaderdag cadeautip. Je kunt in de editor precies inzoomen op de juiste plek. Je ontwerpt de poster helemaal in stijl zodat deze perfect past in de woonkamer of zijn mancave.

ONTWERP EEN STEDENPOSTER VOOR VADERDAG

Wist je dat je de stedenposters niet alleen kunt ontwerpen voor op een papieren poster, maar ook op een aluminium of kunststof muurcirkel kunt printen?

vaderdag cadeautip - stedenposter

Sterrenposters

Wist je dat op ieder moment de sterren anders staan? Bij belangrijke gebeurtenissen wordt er daarom vaak gezegd dat het 'in de sterren staat geschreven'.

Bijvoorbeeld de geboorte van zijn (klein)kinderen, zijn trouwdag of andere belangrijke gebeurtenis staat in de sterren geschreven. Je kunt deze sterrenhemel afdrukken op een gave poster voor vaderdag.

MAAK EEN STERRENPOSTER VOOR VADERDAG

vaderdag cadeautip - sterrenposter

Sterrenbeeldposters

Is jouw vader altijd bezig met astrologie? Kent hij alle sterrenbeelden van de (klein)kinderen of leest 'ie graag de horoscoop op zaterdag in de krant met een bak sterke koffie? Dan is de ultieme vaderdag cadeautip een sterrenbeeldposter.

Ken je zijn sterrenbeeld niet uit je hoofd? Heb je niet nodig. Je hoeft bij het ontwerpen van de sterrenbeeldposter alleen zijn geboortedatum in te vullen: wij doen de rest.

EEN STERRENBEELDPOSTER VOOR JE VADER

vaderdag cadeautip - sterrenbeeldposter

Vaderdag cadeautip #2: maak er een feestje van bij het geven!

Als je je vaderdagcadeau overhandigt, moet dat een feestje zijn. Zó doe je dat:

Personaliseer de poster

Je wilt natuurlijk dat de poster helemaal past bij het interieur van je vaders woning of mancave. Wist je dat je bij het ontwerpen van onze posters uit minstens 9 kleurstijlen en verschillende vormen kunt kiezen? Zo past de vaderdagposter in ieder interieur.

Vind je het lastig om de juiste kleuren te kiezen? Geef hem dan een cadeaubon van Printmijnstad en laat hem z'n eigen poster uitkiezen.

Voeg een mooie tekst toe

Alle posters kun je voorzien van een persoonlijke touch. Je kunt dus je eigen tekst toevoegen voordat je 'm afrekent. Heb je geen inspiratie? Bekijk deze posterquotes dan eens.

Kies een leuke ophangset

Gelijk de poster ophangen als 'ie wordt bezorgd op vaderdag? Kies er een leuke ophangset bij. Kies voor houten latjes of een strakke, aluminium lijst. Bestel je de stedenposter als muurcirkel? Dan zit de ophangset inbegrepen.

Wandcirkel van Oudenbosch

Met onze moederdag cadeautips maak je de liefste moeder blij

Van steden- tot sterrenposter en van muurcirkel tot papieren poster: bij Printmijnstad kun je zelf je vaderdagcadeau samenstellen. Ontwerp en leg de mooiste herinneringen voor altijd vast.

Je volgende cadeau bij Printmijnstad bestellen?

Daarom kies je voor de cadeaus en posters van Printmijnstad:

✅ Gratis verzending
✅ Een uniek cadeau met herinnering
✅ Producten die in Nederland worden gemaakt
✅ Unieke posters die jezelf ontwerpt
✅ Posters mét ophangsystemen
✅ Een webshop met tevreden klanten: uit 500 reviews scoren we uitstekend op Trustpilot
✅ Een webshop met tienduizenden klanten die je al voorgingen

(Psst, je mag natuurlijk ook die poster voor jezelf bestellen. Bestel een extra poster en krijg extra korting! 😉)

Of bestel andere (vaderdag)cadeaus met unieke prints zoals:

START MET ONTWERPEN

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling