Printmijnstad Blogt:

Poster met quotes ✅ ~ Printmijnstad

Je bent op zoek naar een tof cadeau om te geven of accessoires om je eigen interieur mee op te fleuren. Een poster van Printmijnstad is altijd een goed idee. Je maakt namelijk steden-, sterren-, of sterrenbeeldposters helemaal naar jouw wens: voorzien van de juiste kleuren, op een muurcirkel of juist papieren poster met een unieke quote erop. Je wilt natuurlijk geen dertien-in-een-dozijn-quote zoals live love laugh. Daarom inspireren wij jou graag met de leukste quotes om op een poster te zetten, die niet afgezaagd zijn. 

Quotes voor geboorteposters 

Iedereen met kinderen zal hetzelfde beamen: kinderen krijgen is de meest bijzondere en ingrijpende gebeurtenis in je leven. En hoewel die oogappeltjes je daar iedere dag aan zullen herinneren, is het een leuk idee om een dat vast te leggen op een mooie poster en persoonlijke quote. Leg bijvoorbeeld de sterrenhemel vast van je kinderen op het moment dat ze geboren werden en vul je unieke poster aan met een bijbehorende quote. Wij hebben wat leuke quotes voor je verzameld om op een sterrenhemel-poster te zetten. 

 1. “For all the things my hands have held the best by far is you.”
 2. “I loved you from the very start. You stole my breath, embraced my heart. Our life together has just begun. You’re part of me, my little one.”
 3. “You're my favorite reason to lose sleep”
 4. “Fairy tales do come true. Look at us, we had you.”
 5. “Happiness is homemade.”

 

Zet een van deze quotes op je sterrenhemel poster voor je kinderen of om cadeau te geven als kraamcadeau

Ontwerp een sterrenhemel

 

Love quotes op een poster 

De liefde is wat ons betreft het beste wat je kan vieren. Tijdens een bruiloft, na de aankondiging van een verloving, op Valentijnsdag of gewoon op iedere willekeurige dag omdat je gek bent op je partner. En bij een viering hoort een cadeau. Een poster met een quote hoe je je voelt over die ander is perfect om te geven. Je kunt bijvoorbeeld stedenposters maken en inzoomen op de plek in de plattegrond waar jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet. Of hoe de sterrenhemel erbij stond toen je partner je ten huwelijk vroeg. En bij die gebeurtenissen horen natuurlijk love quotes bij. Wij hebben de leukste voor je op een rij gezet: 

 1. "You are my today, and all of my tomorrows"
 2. “It’s written in the stars”
 3. "How do you spell 'love'?" - Pigle.     You don't spell it, you feel it." - Pooh
 4. “I want you today, tomorrow and forever.” 

 

Bestel je stedenposter of sterrenhemel en voorzie je poster van je favoriete quote. 

Inspirerende travel quotes 

Ben jij een echte wanderluster en wil jij iedere uithoek van de wereld bezoeken? Een plattegrond met je favoriete plek op de wereld mag dan niet ontbreken in jouw interieur. Leuk om als herinnering op te hangen na een mooie reis of als visualisatie voor een volgende reis. Want alleen als je je dromen uitwerkt, wordt het werkelijkheid. Deze quotes op je poster helpen je daaraan herinneren.

 1. "Travel: the only thing you can buy, that makes you richer"
 2. "Wanderlust: a strong desire or impulse to travel, wander and explore the world"
 3. "Don't call it a dream, call it a plan"
 4. "Do more of what makes you happy"
 5. “Not all those who wander are lost” 
 6. “I haven’t been everywhere, but it’s on the list” 

 

Zet een van deze quotes op een stedenposter van je favoriete bestemming op de aardbol. 

Bestel een sterrenposter met quote 

 

Sterrenbeeld quotes 

Astrologie: je hebt er veel mee of helemaal niets. Maar feit is dat er bij ieder sterrenbeeld bepaalde kenmerken horen. En als je ze leest, dan is de kans groot dat je er herkenning in vindt. Ieder sterrenbeeld heeft z’n positieve en negatieve kenmerken. Om het beste uit iedere dag te halen en die te voorzien met positiviteit, hebben we de quotes per sterrenbeeld op een rijtje gezet per sterrenbeeld volgens Flair. Leuk om aan je sterrenbeeld poster toe te voegen. 

Ram: “Vind plezier in de reis”

Rammen zeer zelfverzekerd en vooral optimistisch aan het begín van een nieuw project. Dat gevoel volhouden is echter nog best lastig. Houd het doel goed voor ogen, zodat je jezelf niet saboteert. En zonder reis (en ups en downs) haal je minder plezier uit het eindresultaat.  

Stier: “Go with the flow”

Een optimistische houding voelt voor de Stier soms onnatuurlijk. Gelukkig is Stier ook een harde werker die niet terugdeinst voor een uitdaging. Denk niet in rampscenario’s wanneer er iets nieuws op je pad komt, maar ‘go with the flow’ 

Tweelingen: “Ook dit gaat voorbij”

Tweelingen vinden verandering heerlijk en zijn daarom vaak optimistisch. Tegelijkertijd hebben Tweelingen soms last van stemmingswisselingen. Zit je in een negatieve bui? Bedenk dan dat dit ook voorbij gaat. 

Kreeft: “Ik ben de baas over hoe ik me voel, en vandaag kies ik voor blijdschap.”

Kreeften zijn erg gevoelig en keren in zichzelf wanneer ze zich somber voelen. Een wandeling of je hart luchten kunnen je als Kreeft erg goed doen. 

Leeuw: “Het succes van anderen is niet mijn falen”

Leeuwen zijn optimisch over zichzelf, maar kunnen zich bedreigd voelen door anderen. Het succes van andere betekent niets voor jou. Richt je op je eigen succes en doelen. 

Maagd: “Afgemaakt is beter dan perfect”

Maagden hebben een hoge standaard en vinden iets zelden goed genoeg. Laat anderen eens naar je project kijken en durf iets af te ronden, in plaats van te verzanden in details en perfectionisme. 

Weegschaal: “Accepteer het goede én het slechte”

Weegschaal is van nature een optimistisch teken en daarnaast ook nog eens charmant, liefdevol en een hopeloze romanticus. Daardoor is een Weegschaal blind voor rode vlaggen. Als iets out of the blue misgaat, kan dat een schok zijn. 

Schorpioen: “Ik ben de lucht, al het andere is gewoon het weer”

De Schorpioen voelt alles nogal intens: zowel het positieve als het negatieve. Wanneer die pessimistische kant naar boven drijft, wordt de Schorpioen geheimzinnig en obsessief. Zet je negatieve gedachten om naar positieve gedachten door ze op te schrijven. 

Boogschutter: “Don’t worry, be happy” 

Boogschutters zijn de grootste positievelingen. Je hebt een zwak voor motivational speakers, inspirerende verhalen en Pinterest-quotes. Als je je een keer negatief voelt, kan dat lastig zijn omdat je niet gewend bent je zo te voelen. Don’t worry, be happy is jouw credo!

Steenbok: “Ik houd van mezelf, wat er ook gebeurt”

Een boogschutter is een de meest pessimistische sterrenbeelden onder de sterrenbeelden te pakken. Wat je ook doet: sluit jezelf niet af en onderneem leuke dingen. 

Waterman: Ik ben dankbaar voor alles wat het nu me te bieden heeft”

Watermannen dromen groots en hebben een optimistische kijk op de toekomst, maar zien tegelijkertijd obstakels in het nu. Als je vastzit in een denk-rondje van wat had kúnnen zijn, schrijf je tien dingen op die er op dit moment wél zijn.

Vissen: “Mijn gevoelens zijn van mij alleen”

Vissen over het algemeen optimistische mensen. Hun sterke empathie kan er wel voor zorgen dat ze het pessimisme van een ander overnemen. Check dus als vissen bij jezelf in of jij je echt zo voelt, of dat dit wordt beïnvloed door anderen. 

Iedere dag vol positiviteit aangaan? Bestel jouw eigen sterrenbeeld-poster met je favoriete quote erop. 

 

Bestel jouw sterrenbeeld-poster met quote 


Je poster personaliseren (met quotes) 

Printmijnstad heeft het grootste aanbod aan posters die je naar eigen smaak kunt personaliseren. Van steden- tot sterren- en sterrenbeeldposters: je kunt ze helemaal inrichten naar jouw smaak. Van locatie tot exacte datum en van kleurstijl tot persoonlijke quote: je maakt het zelf met onze ontwerptool. Een poster van Printmijnstad past altijd thuis in ieder interieur. Welke poster ga jij vandaag maken?

 

Ontwerp je favoriete poster

Toch niet waar je naar opzoek bent?

Ontwerp dan zelf een poster van je favoriete plaats!

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling