Akoestische wanddecoratie

De sleutels van je nieuwe huis worden in je handen gedrukt. Je geeft de wanden een kleurtje en zet de meubels op de juiste plek. Maar als je praat, hangt er nog steeds een kleine echo in de kamer. Dat kun je oplossen door wandkleden neer te leggen en muurdecoraties op te hangen. Daarnaast helpen akoestische wanddecoraties extra met absorberen van geluid. Combineer het nuttige met het aangename en laat toffe prints afdrukken op akoestische wanddecoratie. We vertellen op deze pagina hier meer over.

Wat is akoestische wanddecoratie?

In grote woonkamers, kantoren en vergaderruimtes kan het lastig zijn om de akoestiek te verbeteren - vanwege de grootte van de ruimte. Akoestische panelen nemen extra geluid op, waardoor het geluid in de ruimte minder echoed. Architecten gebruiken deze panelen vaak bij de inrichting van grote ruimtes. Maar wist je dat je deze panelen - AcousticPro¬ģ panelen - kunt gebruiken als ondergrond voor de posters van Printmijnstad? Daarmee combineer je het nuttige met het aangename en maak je mooie wanddecoraties die ook nog eens geluid absorberen. Op deze pagina vertellen wat je hierop kunt laten printen.

Amsterdam close up - Cadeau

Wat zijn AcousticPro¬ģ panelen?

AcousticPro¬ģ absorbeert en isoleert geluidsgolven. Dit materiaal bestaat uit 90% katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. Het materiaal is niet alleen geluiddempend, maar ook nog eens duurzaam om te gebruiken voor je wanddecoraties. Wil je je steden-, sterren-, sterrenbeeld- of co√∂rdinatenposter afdrukken op dit materiaal? We bieden dit materiaal niet standaard in de webshop aan.¬†Neem contact op als je je muurdecoratie op akoestische wanddecoratie wil laten printen.

De sterrenbeeldposter

Verslind je de ene na de andere horoscoop? Ken je de kenmerken van ieder sterrenbeeld en kies je misschien wel je vriendschappen uit op basis van compatibiliteit van de sterrenbeelden? Dan mag de sterrenposter mag niet ontbreken aan je muur. Vul je geboortedatum in en het juiste sterrenbeeld zoeken we ervoor je bij. Jij hoeft de poster alleen nog te voorzien van een toffe tekst en de juiste kleuren - en deze is gelijk klaar om op te hangen. Ook leuk om aan een ander te geven!

De coördinatenposter

Hou je van minimalistische posters maar heb je wel een specifieke plek op aarde waar mooie herinneringen aan kleven? Geef jezelf een coördinatenposter als akoestische wanddecoratie cadeau. Je hoeft niet zelf de coördinaten uit te zoeken, dat doen wij voor jou in de editor.

De sterrenposter

De dag waarop je je grote liefde ontmoette, waarop je eeuwige trouw beloofde aan je partner of geboorte van je kinderen: het is een kleine greep uit een aantal bijzondere momenten die voor altijd in je geheugen gegrift staan. Met de sterrenhemel heb je niet alleen een mooie herinnering vastgelegd op een unieke poster.

De stedenposter

Bijna iedereen heeft een bijzonde plek op aarde - waar warme herinneringen worden gekoesterd. Van Bergen tot Beijing. Laat de plattegrond van jouw meest geliefde locatie afdrukken op deze akoestische wandpanelen.

Wandcirkel van Oudenbosch

De stedenposter als akoestische wanddecoratie

De bestseller van Printmijnstad: de stedenposter. Bestel jij de favoriete plek op aarde als akoestische wanddecoratie? Neem contact op.

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling