Ontwerp je eigen sterrenposter bij Printmijnstad

Je zocht op ‚Äėsterrenposter‚Äô omdat je een toffe herinnering wil laten vastleggen om op te hangen. En dat kan bij Printmijnstad. Je kunt je sterrenposter niet alleen zelf maken, maar ook personaliseren met je favoriete kleur, tekst en materiaal.¬†

Ontwerp je sterrenposter direct

Wat is een sterrenposter?

Het staat in de sterren geschreven. Waarom we deze uit de lucht gegrepen term erin gooien? Omdat dat precies het geval is. Iedere gebeurtenis in je leven staat letterlijk in de sterren geschreven. Iedere dag staan de sterren namelijk anders. 

Op een sterrenposter plaats je de sterrenhemel van een bepaalde datum. Op die manier heb je voor altijd een mooie herinnering aan een speciale gebeurtenis. Denk aan het moment dat jij en je partner elkaar ontmoetten, de dag dat jullie elkaar het ja-woord gaven of de geboorte van jullie eerste kind. Met onze editor haal je de sterrenhemel van een bepaald moment terug en kun je het laten afdrukken op een poster. 

Voor welke gelegenheden kun je een sterrenposter ontwerpen?

Voor iedere gebeurtenis die voor jou (of die van de ontvanger, als je ‚Äėm cadeau geeft) belangrijk is, kun je een sterrenposter ontwerpen. Anderen gaven via Printmijnstad al de volgende sterrenposters cadeau:

Maak voor jezelf een sterrenposter om op te hangen in huis of geef er een cadeau aan een jarige, tijdens een housewarming of als cadeau bij kraamvisite. 

Sterrenposters van Printmijnstad

Bij Printmijnstad kun je je eigen sterrenposter ontwerpen. Je vult de datum van een belangrijke gebeurtenis in onze editor in en de sterrenhemel verschijnt op je scherm. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is de sterrenhemel aan te passen naar je eigen voorkeuren. 

Een sterrenposter van Printmijnstad is uniek, van hoge kwaliteit en snel in huis. Duizenden huishoudens in Nederland en Belgi√ę gingen je al voor en kozen om de volgende redenen voor Printmijnstad:

‚úď Gratis verzending¬†

‚úď Onze producten worden gemaakt in Nederland¬†

‚úď Unieke designs, gemaakt door jou

Bestel jouw sterrenposter

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling