Akoestische wandpanelen

Een kleedje op de vloer, een mooi schilderij aan de wand. Je woonkamer opfleuren in je favoriete stijl doe je niet alleen om van je huis een thuis te maken - maar ook om het geluid te dempen. Met akoestische wandpanelen combineer je het aangename met het nuttige: toffe muurdecoratie die geluid extra absorberen in huis. Lees er op deze pagina meer over.

Of neem direct contact op over de panelen

Wat zijn akoestische wandpanelen?

Akoestische wandpanelen zijn speciale panelen die worden gebruikt om geluidsabsorptie en geluidsisolatie in een ruimte te verbeteren. Architecten gebruiken deze panelen vaak om de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Maar wist je dat je diezelfde panelen ook kunt gebruiken als basis van wanddecoratie? Ze bieden - in mindere mate tot een hele wand - ook geluidsabsorptie waardoor het in huis minder echoed. En het leukste van alles? Je kunt ze voorzien van de toffe prints van Printmijnstad.

Waar worden de akoestische wandpanelen van Printmijnstad van gemaakt?

De wandpanelen waarvan onze muurdecoraties worden gemaakt, zijn van AcousticPro¬ģ. Dit materiaal absorbeert geluidsgolven en biedt geluidsisolatie. Dit resulteert in een verbeterde geluidsbeleving in elke ruimte. Naast de geluiddempende voordelen, is het materiaal ook nog eens goed voor het milieu: het wordt namelijk gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken.

Wat kan ik laten printen op deze akoestische wandpanelen?

Bij Printmijnstad ontwerp je je eigen wanddecoratie en op deze panelen kun je je favoriete herinnering laten vereeuwigen. Kies uit de stedenposter, sterrenposter, sterrenbeeldposter of coordinatenposter. Let op: je kunt deze panelen alleen op aanvraag bestellen. Neem contact op als je een poster op dit materiaal wil laten drukken.

De stedenposter

Iedereen heeft een plek op aarde waar bijzonde herinneringen worden gekoesterd. Van Adelaide tot Alkmaar. Laat de plattegrond van je favoriete plek afdrukken op een stedenposter en personaliseer 'm met de juiste kleuren en teksten. Eh oh, liever een minimalistische poster? Beeld 'm dan met de breedte- en lengtegraad af op de coördinatenposter.

De stedenposter

Van Java tot Joure: de stedenposter van Printmijnstad fleurt je huiskamer af. Bestel 'm op een akoestisch wandpaneel en het is ook nog eens éxtra geluidabsorberend! Neem contact op om je stedenposter op een akoestisch wandpaneel te laten drukken.

De sterrenposter

De geboorte van je kinderen, de dag waarop je het ja-woord gaf of waarop je je grote liefde ontmoette: een greep uit een aantal bijzondere momenten die voor altijd in je geheugen gegrift staan. Met de sterrenposter leg je die voor altijd vast.

De sterrenbeeldposter

Gek op astrologie en lees je regelmatig horoscopen? Dan is de sterrenbeeldposter perfect om af te drukken op de akoestische wandpanelen. Vul je geboortedatum in en het juiste sterrenbeeld zoeken we ervoor je bij. Jij hoeft de poster alleen nog te voorzien van een toffe tekst en de juiste kleuren - en deze is gelijk klaar om op te hangen en geluid uit je woonkamer weg te snoepen!

Je akoestische wandpanelen direct ophangen?

Geen probleem! De akoestische print wordt geleverd in een aluminium frame en hoeft deze niet meer zelf in elkaar te zetten. Je hoeft alleen maar contact met ons op te nemen en aan te geven welke poster je op dit paneel bedrukt wil hebben. Zodra je hebt betaald gaan we direct voor je aan de slag en wordt 'ie binnen 2 dagen bij je geleverd - klaar om direct op te hangen. En wil je er nog eentje cadeau doen? oO iedere tweede wanddecoratie krijg je 5 euro korting!

Liever een poster op een van de standaard materialen? Start met ontwerpen.

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling