Gepersonaliseerd kraamcadeau

Je (schoon)zus, vriendin of andere naaste is onlangs bevallen. Je bent ontzettend blij en het belangrijkste is dat moeder en kind in goede gezondheid zijn. Zodra het geboortekaartje op de deurmat ploft, ontstaat er lichte paniek: er is nog geen kraamcadeau! 

Het liefst koop je de babywinkel leeg met de leukste kleertjes, maar is jouw smaak eigenlijk hetzelfde als die van de ouders? Natuurlijk, ze zullen ongetwijfeld blij zijn met jouw cadeau en absoluut niet laten merken wanneer het niet helemaal in de smaak valt. Daarnaast is het de vraag of de maat juist is. Wonen jullie in dezelfde stad? Dan is tevens de kans groot dat je met hetzelfde cadeau komt aanzetten als die ene, verre nicht. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Met een gepersonaliseerd kraamcadeau geef je een uniek cadeau dat niemand anders heeft. 

Het beste gepersonaliseerde kraamcadeau

Je hebt voor jezelf besloten dat jouw cadeau geen 13 in een dozijn wordt. Knuffels krijgt de kleine waarschijnlijk in overvloed, die vervolgens ook weer op een stoffige plank terecht komen. Nee, wat jij wilt geven moet iets zijn dat jaren laten nog herinnerd wordt. Daarnaast mogen de ouders ook een beetje verwend worden, toch? De geboorte van een kind is voor beide ouders een ontzettend intensieve periode en de eerste weken vliegen in een roes voorbij. Met een sterrenposter heb je gegarandeerd een uniek en persoonlijk kraamcadeau.

Sam Mulder - Sterrenposter Geboorte

Geef een sterrenposter

De sterren staan iedere dag en op iedere locatie anders. Dat betekent dat je op een specifieke datum en locatie een unieke sterrenkaart hebt. Een sterrenkaart is een visuele weergave van de stand van de sterren. Of het nu een dag of jaren geleden is of nog moet komen, je kan de sterrenhemel op jouw specifieke datum en locatie terugvinden. Bekijk hoe de sterren erbij stonden op een bepaalde datum via deze handige tool. Vervolgens kan je de poster personaliseren met een unieke stijl, door tekst toe te voegen en uit te printen als sterrenposter.  

Een uniek kraamcadeau dat past bij ieder interieur

Voor de ouders is een sterrenposter ongetwijfeld een ontroerend cadeau om te krijgen. Het past perfect in ieder interieur doordat je kan variëren in kleur en stijl. Daarnaast kan het opgehangen worden met een ophangsysteem in de gewenste stijl. Is het interieur modern en strak? Kies dan voor een poster met lijst. Is het interieur juist stoer? Kies dan voor houten ophanglatjes. Wat de stijl ook is, een sterrenhemel poster van Printmijnstad past thuis in ieder interieur.

Bestel hier jouw gepersonaliseerd kraamcadeau
wall art sterrenbeeldposter

Nieuw: een zodiac poster als kraamcadeau

Je zodiac-sign oftewel je sterrenbeeld. Bij Printmijnstad hebben we nu ook sterrenbeeld posters. Leuk om te geven als verjaardags-, bruilofts- of kraamcadeau. Je vult de juiste geboortedatum in en wij zoeken het juiste zodiac sign erbij. 

Zoeken

Op zoek naar een andere plaats?

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling