Een uniek bruiloftscadeau voor het kersverse paar

De uitnodiging voor de volgende bruiloft is net op de mat gevallen. En bij zo’n bruiloft komt een hoop kijken. Niet alleen voor het paar zelf, maar ook voor jou als bruiloftsgast. Want wat doe je aan? En wat geef je cadeau? Gelukkig hoef je je over die laatste vraag niet meer druk te maken. Want bij Printmijnstad koop je originele en persoonlijke bruiloftscadeaus

Bruiloftscadeaus van Printmijnstad

De welbekende envelop als cadeau op een uitnodiging. Prima om als bruiloftscadeau te geven aan je verre tante of collega. Maar als vriend van het bruidspaar of naaste familie wil je niet alleen maar geld geven. Maar liever een persoonlijk cadeau of blijvende herinnering. Bij Printmijnstad bestel je een origineel bruiloftscadeau dat je ook nog eens helemaal zelf ontwerpt. Lees meer over de verschillende cadeaus waarmee je het kersverse bruidspaar blij maakt. 

Amsterdam close up - Cadeau

Een stedenposter als bruiloftscadeau

Je herkent ‘t wel: die ene, speciale plek op aarde die jij voor altijd in je hart hebt. Grote kans dat het paar ook zo’n plek heeft. De plek waar ze elkaar hebben ontmoet, waar ze wonen of die ene, onvergetelijke reis wereldreis. Met onze stedenposters kun je de plattegrond van iedere plek in de wereld afdrukken. Van Bergen op Zoom tot Beijing.

Je kunt de plattegrond in- en uitzoomen, net als bij Google Maps. Zo krijg je de exacte woonplaats, wijk of zelfs straat in beeld. Een perfect cadeau met een mooie herinnering aan de muur. Onze stedenposters kun je afdrukken op FSC-gekeurd papier, forex (kunststof), dibond (aluminium) of op een muurcirkel. Is het kersverse koppel gek op puzzelen? Daag ze uit met een stedenpuzzel

Our wedding day sky - Sterrenkaart

Een sterrenposter als bruiloftscadeau

Het staat in de sterren geschreven. Het moment dat ze elkaar leerden kennen, zij ‘ja’ antwoordde op 'de grote vraag' of toen het bruidspaar kersverse ouders werden hun eerste kind. Een sterrenposter haalt die herinnering weer even terug en brengt ‘m tot leven. De sterrenhemel staat op ieder moment anders. En die sterrenhemels op bepaalde data kunnen wij terughalen door middel van onze slimme ontwerptool. Vul de datum in van hun eerste date en je ziet de bijbehorende sterrenhemel. Zo leg je die gebeurtenis voor altijd vast in een sterrenhemel. Als dat geen romantisch bruiloftscadeau is?!

Een sterrenbeeldposter als bruiloftscadeau

Passen de sterrenbeelden van de newly weds als Yin en Yang bij elkaar? En is het kersverse paar ook nog bezig met astrologie? Dan zijn twee sterrenbeeldposters het perfecte bruiloftscadeau. Het enige wat je hoeft te doen is de geboortedata van het bruidspaar in te voeren in onze speciale tool en je ziet de sterrenbeelden visueel afgebeeld. Goed nieuws: want bij iedere extra poster die je ontwerpt, ontvang je 10 euro korting. Bestel daarom twee sterrenbeeldposters voor het bruidspaar en ontvang korting op je bestelling. 

Je bruiloftscadeau personaliseren

Bang dat de gekozen poster niet mooi past in hun interieur? Daar hoef je je geen zorgen over te maken. Je kunt de posters namelijk personaliseren naar je eigen smaak:

Twijfel je welke stijl je moet geven? Je kunt ook een cadeaukaart van Printmijnstad als bruiloftscadeau geven. 

Personaliseer je bruiloftscadeau

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling