Printmijnstad Blogt:

Verjaardagscadeau idee: een sterrenbeeld poster

Een verjaardagscadeau uitkiezen is altijd lastig. Een verfrommeld eurobiljet in een envelop of een cadeaubon van een winkel is niet het meest leuke cadeau om te geven. Ja, het is praktisch maar waarschijnlijk vindt de ontvanger de bon een jaar later verstoft tussen de rest van de rommel. En verlopen. Een cadeau met betekenis geven is veel leuker. Als je weet dat het diepere betekenis heeft, zal het cadeau meer gewaardeerd worden. Heb je er al eens aan gedacht om een sterrenbeeld poster cadeau te doen?

Wat is een sterrenbeeld poster? 

Iedere maand heeft een uniek sterrenbeeld: steenbok, waterman, vissen, ram, stier, tweeling, kreeft, leeuw, maagd, weegschaal, schorpioen of boogschutter. Afhankelijk van jouw geboortedatum heb je een sterrenbeeld met de daarbij behorende kenmerken. Met onze nieuwe editor kan je van je eigen sterrenbeeld een poster maken. Of 'm als verjaardagscadeau geven. 

3 Redenen om een sterrenbeeld poster te geven 

Ben je klaar met die dertien-in-een-dozijn cadeaus? We geven je drie redenen om een sterrenbeeld poster als verjaardagscadeau te geven:

Reden #1: Je geeft een persoonlijk cadeau

Als je creatief bent, kan je een eigen cadeau in elkaar knutselen. Ontzettend leuk en de ontvanger is er ongetwijfeld blij mee. Maar misschien ben je vervloekt met twee linkerhanden of vind je simpelweg de tijd niet om een eigen creatie te maken. Snappen wij helemaal. Maar door een sterrenbeeld op poster te geven, zorg je er alsnog voor dat de ontvanger een persoonlijk cadeau krijgt. 

Reden #2: Sterrenbeelden zijn niet alleen voor spirituele mensen

Je hoeft geen abonnement op Astro-tv te hebben om je te verdiepen in sterrenbeelden. Spiritualiteit heeft vaak een negatieve lading, terwijl veel zaken juist naar concrete voorbeelden omgezet kunnen worden. Dat de horoscoop uit de wekelijkse tv-gids erg vaag is, betekent niet dat je er niks mee hebt. Kreeften zitten bijvoorbeeld vol tegenstrijdigheden: ze willen veiligheid en comfort, maar zoeken ook avontuur op. Steenbokken zijn vaak ambitieuze mensen en extreem geduldig. Boogschutters lijken geleid te zijn door geluk en hebben een optimistisch toekomstbeeld en positieve aard. Een greep uit de kenmerken van  sterrenbeelden. Dit is hoe jij in basis bent. Dat betekent niet dat je daar niet van kan afwijken: door opvoeding, religie en conditionering kunnen andere zaken belangrijker zijn geworden. Je sterrenbeeld helpt je weer even terug te gaan naar de basis en bepaalde zaken beter te begrijpen over jezelf. Ontzettend leuk om zoiets belangrijks aan 'n ander te geven, toch?

Reden #3: Je geeft een mooie wanddecoratie 

Leuk, zo'n persoonlijk verjaardagscadeau. Maar het leukste is natuurlijk om ‘m op te hangen aan de muur! We hebben er niet alleen voor gezorgd dat de juiste datums aan de juiste sterrenbeelden worden gekoppeld, maar dat ’ie er ook leuk uit ziet. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en de poster aanvullen met een persoonlijke tekst. Zo maak je 'm helemaal speciaal voor de jarige en is er altijd een poster die past bij de stijl van de woonkamer. 

Bestel je sterrenbeeld poster bij Printmijnstad

Het verjaardagscadeau personaliseren en ophangen  

Je kunt de sterrenbeeld poster helemaal ontwerpen naar jouw favoriete design. Je kunt kiezen uit twee stijlen en meerdere kleuren. Zo past 'ie thuis in ieder interieur!

Je wilt natuurlijk niet aankomen op de verjaardag met de poster zonder ophangsysteem. Ook daar hebben we aan gedacht: je kunt de poster door ons laten inlijsten of ophangen met houten latjes. Een spijker in de muur en de jarige kan z'n verjaardagscadeau direct ophangen! De posters worden gemaakt van FSC-gekeurd 140 grams papier. Binnen 2 werkdagen valt ‘ie op de mat, ingelijst en wel. Of laat ’m direct bezorgen bij de jarige, als het je niet lukt om de verjaardag bij te wonen. Zo geef je 'n mooi gebaar en laat je weten dat je de jarige niet bent vergeten. 

Een sterrenbeeld poster geven als kraamcadeau

Een sterrenbeeld poster kan je ook als kraamcadeau geven. Ontzettend leuk om te geven en op te hangen in de babykamer, net als onze sterrenposters

Bestel je sterrenbeeld poster bij Printmijnstad

Toch niet waar je naar opzoek bent?

Ontwerp dan zelf een poster van je favoriete plaats!

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling