Kies uit drie verschillende verlovingscadeaus

Je bent net op je knieën gegaan voor de liefde van je leven. En gelukkig antwoordde je partner bij de grote vraag ook nog eens volmondig ja! Jullie zijn nu officieel verloofd. En bij een verloving hoort een verlovingscadeau.

Maar wacht, even terugspoelen. Want je wil dat aanzoek natuurlijk super romantisch aanpakken. Niet tussen de aardappelen en de vanille vla tussen neus en lippen melden dat het misschien een goed idee is om elkaars achternaam te dragen. Nee, dit pak je professioneel aan. Je wint advies in bij je vriend(inn)en of familie om dit magische moment te plannen. Het moet romantisch, indrukwekkend en persoonlijk zijn. Zo’n kans krijg je natuurlijk maar een keer en je wil dat het van een leien dakje verloopt. 

Hoe leuk is het om tijdens (of vlak na) het moment van het aanzoek een cadeau te geven? Eentje met een persoonlijke tint. Bijvoorbeeld de plek of het moment waarop jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet. Als je dit verlovingscadeau geeft (en natuurlijk een knoeperd van een verlovingsring) dan loopt dat aanzoek gegarandeerd soepel. 

Een verlovingscadeau geven aan een koppel

Als je bericht krijgt van je beste vriend, vriendin of nichtje waarmee je super close bent en hoort dat het koppel zich heeft verloofd, ben je natuurlijk helemaal in de wolken. Dit moet gevierd worden! En bij feestjes horen cadeaus. Nee, we snappen het. Er komt ook nog een bruiloft aan en daarom ga je niet je hele maandloon spenderen aan een verlovingscadeau. Maar laten weten hoe blij je bent voor het verloofde koppel met een persoonlijk cadeau doe je graag. Want geven is een stuk leuker dan iets krijgen. 

Een stedenposter als verlovingscadeau

Als je aan het verloofde koppel vraagt waar ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet, dan kunnen ze dat in geuren en kleuren vertellen. Op een tropische vakantiebestemming, in de lokale kroeg of misschien wel bij het melkschap in de supermarkt. De vonk sloeg over en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Van die exacte plek - van de tropische bestemming tot de locatie van de lokale supermarkt kan je een poster laten maken. 

Onze stedenposters hangen al in duizenden huishoudens in Nederland en België en je kunt er iedere plek op de wereld op vastleggen: van Katwijk tot Kathmandu. De plek waar het koppel elkaar leerde kennen, de plek waar ze nu wonen of hun droomeiland kan je afbeelden. Met onze handige editor kan je de kaart in- en uitzoomen en op die manier de juiste plek kiezen. Is dat niet een romantisch verlovingscadeau?!

Deze plattegrond kan je afbeelden op papier, forex (kunststof), dibond (aluminium), op een muurcirkel en zelfs op een puzzel

Geef een stedenposter cadeau

Geef het verloofde koppel een sterrenhemel

Als we een belangrijke herinnering oprakelen zeggen we vaak dat het toen al ‘in de sterren geschreven stond’. En dat is niet zonder reden: de sterrenhemel staat namelijk op ieder moment anders. Afhankelijk van de datum en plek waar je bent. Dus sloeg de vonk bij het net verloofde koppel op een speciaal moment over? Dan is het super leuk om dat vast te leggen! 

Onze sterrenposters kan je gemakkelijk zelf maken. Je voert de datum en de plek in en er wordt automatisch een sterrenhemel uitgedraaid van hoe de sterren er op dat moment bij stonden. Een super romantisch verlovingscadeau, als je het ons vraagt. 

Bestel een sterrenhemel

Sterrenbeeld posters voor een spiritueel koppel

Is het verloofde koppel helemaal into astrologie? Passen hun sterrenbeelden net zo goed bij elkaar als Mario en Luigi of hebben ze elkaar daarop misschien wel uitgezocht? Dan zijn sterrenbeeld posters een super leuk cadeau om te geven. Het kersverse verloofde koppel verwacht het waarschijnlijk niet en daarmee heb jij een super origineel verlovingscadeau te pakken. 

Iedere geboortemaand staat voor een bepaald sterrenbeeld en daarbij horen kenmerken. De volgende sterrenbeelden passen volgens de astrologie het beste bij elkaar:

 • Waterman is een perfecte match met Leeuw, Tweelingen, Weegschaal, Ram, Boogschutter en Maagd.

 • Vissen zijn een perfecte match met Maagd, Schorpioen, Kreeft, Stier, Steenbok en Weegschaal.

 • Ram is een perfecte match met Weegschaal, Tweelingen, Leeuw, Boogschutter, Schorpioen en Waterman.

 • Stier is een perfecte match met Schorpioen, Kreeft, Maagd, Vissen en Steenbok.

 • Tweelingen is een perfecte match met Boogschutter, Weegschaal, Leeuw, Ram, Tweelingen en Waterman.

 • Kreeft is een perfecte match met Steenbok, Stier, Leeuw en Vissen. 

 • Leeuw is een perfecte match met Waterman, Schorpioen, Weegschaal, Ram, Leeuw en Boogschutter. 

 • Maagd is een perfecte match met Vissen, Stier, Weegschaal, Kreeft en Steenbok. 

 • Weegschaal is een perfecte match met Ram, Tweelingen, Leeuw, Waterman en Boogschutter. 

 • Schorpioen is een perfecte match met Stier, Leeuw, Maagd, Kreeft en Vissen. 

 • Boogschutter is een perfecte match met Tweelingen, Leeuw, Ram, Weegschaal en Waterman. 

 • Steenbok is een perfecte Match met Kreeft, Stier, Vissen, Schorpioen en Maagd. 

Is het verloofde koppel een match made in heaven wanneer het aankomt op sterrenbeelden? Dan mogen de sterrenbeeld-posters niet missen aan hun muur. Het enige wat wij nodig hebben zijn de geboortedatums van het powerkoppel en wij zorgen dat het juiste sterrenbeeld wordt uitgebeeld. 

Personaliseer sterrenbeeld-poster

Je verlovingscadeau personaliseren

Jouw verlovingscadeau verdient natuurlijk een prominente plek aan de muur. Jammer als de kleuren dan net niet matchen met het interieur. Gelukkig is dat met Printmijnstad posters geen enkel probleem, omdat je ze helemaal naar eigen wens kan personaliseren. Je kunt kiezen uit een breed kleurenpallet, voorzien van unieke teksten of quotes en ze afwerken met een ophangsysteem naar keuze.     

Bestel direct jouw favoriete verlovingscadeau en het valt binnen twee tot drie werkdagen uiterlijk bij je op de mat. Ga je voor ‘n stedenposter, muurcirkel, puzzel, sterrenhemel of sterrenbeeld-poster?   

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling