Sterrenkaart van vandaag

De geboorte van je zoon of dochter, trouwdag of zelfs het overlijden van een dierbaar persoon: het leven kent hoogte- en dieptepunten. Dagen die je tekenen voor het leven en die voor altijd in je geheugen gegrift staan. Hoe bijzonder is het om een fysiek aandenken te hebben aan die specifieke gebeurtenis? Met een sterrenkaart creëer je een blijvende herinnering.

Our wedding day sky - Sterrenkaart

Wat is een sterrenkaart?

Geen dag staan de sterren hetzelfde aan de hemel. Een sterrenkaart weergeeft de sterren en sterrenbeelden op een specifiek moment. Deze specifieke stand van de sterren op een specifieke locatie kan je laten vastleggen bij Printmijnstad

Sterrenkaart vandaag

Omdat de stand van de sterren constant verandert, zorgt een sterrenkaart van Printmijnstad voor een unieke eyecatcher in jouw interieur. Je kan hier namelijk een specifiek moment mee laten vastleggen. Je kan kiezen voor de sterrenkaart van vandaag, gister of een sterrenkaart op basis van een specifieke datum in het verleden. Onze speciale ontwerptool is een interactieve sterrenkaart die je de mogelijkheid geeft om een specifieke datum én locatie te kiezen voor jouw unieke decoratie-item. 

Hoe werkt het maken van een sterrenkaart?

Wij hebben het meeste werk al voor je gedaan. Het enige wat jij nog hoeft te doen is te kiezen voor welke datum en locatie jouw sterrenkaart gemaakt moet worden. Dat kan je doen in onze speciaal ontwikkelde ontwerptool. Personaliseer vervolgens jouw sterrenkaart door de kleur aan te passen, te kiezen welke elementen erin moeten komen (melkweg, grid of sterrenbeelden) en kies tot slot het formaat (beschikbaar in 5 verschillende formaten).

Wil je liever iets stevigers? Je kan je sterrenprint ook laten afdrukken of forex! Deze plaat van geschuimd kunststof is stevig en lichtgewicht, zodat je nog langer kan genieten van jouw herinnering. 

Design hier jouw unieke sterrenposter

Afwerking van jouw sterrenhemel poster

Nadat jouw sterrenhemel poster binnen 2 werkdagen op de mat valt, wil je ‘m natuurlijk gelijk ophangen. De sterrenhemels worden standaard geprint op duurzaam FSC-gekeurd papier. Je kunt ervoor kiezen om je favoriete decoratie-item te laten omlijsten of geef je poster een unieke uitstraling door het gebruik van houten latjes. 

Bekijk hier alle ophangsystemen

Bestel jouw sterrenkaart online bij Printmijnstad

Kies je voor een sterrenkaart van Printmijnstad? Dan kies je voor een 100% Nederlands product. Zowel de ontwikkeling als productie vindt plaats in Nederland. Daardoor kunnen wij de levertijd beperken tot maximaal 2 werkdagen, of bij spoedjes binnen 1 werkdag. Je betaalt tevens geen verzendkosten en ontvangt altijd een poster van hoogwaardige kwaliteit. 

Bestel ‘m nu online bij Printmijnstad
Zoeken

Op zoek naar een andere plaats?

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling