Posters kopen om je interieur mee op te fleuren

Tijd om die kale muren in huis aan te pakken. Je ergert je al maanden aan die lege plekken aan de wand en het echoed in huis. Daarom ga je posters kopen om de boel gezellig aan te kleden. Maar je zit natuurlijk niet te wachten op die dertien-in-een-dozijn-exemplaren met loze kreten zoals 'Live, laugh, life' erop. Bij Printmijnstad kun je posters kopen die je vervolgens naar je eigen smaak kunt ontwerpen. Benieuwd hoe het werkt? We vertellen je op deze pagina er meer over.

Posters kopen van Printmijnstad

Posters kopen bij Printmijnstad werkt net even iets anders dan bij een andere, willekeurige posterwinkel. Bij ons kun je posters kopen van je favoriete stad óf zelfs een specifieke sterrenhemel. Het komt er eigenlijk op neer dat je met onze poster je favoriete herinnering voor altijd vereeuwigd aan de muur. Dat doe je met de stedenposter, coördinatenposter, sterrenhemel of sterrenbeeldposter.

De stedenposter kopen

Vroeg je je af waar de naam 'Printmijnstad' vandaan komt? In 2016 wilden we, als echte globetrotters, graag een aandenken aan de muur van onze verschillende reizen. Maar geen enkele poster bracht die dierbare herinneringen op één plek samen zoals wij ze hadden ervaren. Zo ontstond het idee van de stedenposter: de plattegrond van je favoriete plek - waar ook ter wereld - afdrukken op een poster. Aan de hand van de slimme editor kun je in- en uitzoomen om een specifieke plek vast te leggen. Van Arnhem tot Accra: probeer het zelf!

Amsterdam close up - Cadeau

Een poster kopen van een bepaalde plek

In 2016 ontstond het idee om onze favoriete plek op aarde vast te leggen op een poster: zou werd de stedenposter van Printmijnstad geboren. Van Arnhem tot Accra: vul de plaatsnaam in en personaliseer je poster. Zo heb je je favoriete plek op aarde voor altijd aan je muur vereeuwigd!

De coördinatenposter kopen

Een alternatief op de stedenposter is de coördinatenposter. Ook met deze poster kun je een speciale plek op aarde voor altijd vastleggen. Maar dan niet op basis van een plattegrond, maar door middel van coördinaten. Dat werkt als volgt: iedere plek op aarde heeft unieke coördinaten, bestaande uit een lengte- en breedtegraad. Samen vormen ze één coördinaat.

Dit coördinaat duidt dus een specifieke plek aan. Geen zorgen: je hoeft niet zelf de coördinaten van die plek op te zoeken: dat doet onze slimme editor voor jou. Het enige wat je hoeft in te vullen, is de specifieke plaatsnaam. Onze editor voorziet de poster van de coördinaten, die je vervolgens direct kunt kopen.

coördinaten poster

De coördinatenposter kopen bij Printmijnstad

Hou je van een minimalistisch interieur en strakke posters? Dan is de coördinatenposter perfect voor jou! Je hoeft alleen maar je favoriete plek op aarde - van Friesland tot Finland - in te vullen in onze editor.

De sterrenbeeldposter kopen

Iedere maand staan de sterren anders. Samen vormen die sterren verschillende figuren uit het dierenriem: de sterrenbeelden. En aan die sterrenbeelden zijn weer persoonlijke kenmerken verbonden: Kreeft is gevoelig, Vissen is zorgzaam en Leeuw een echte jager.

Ben je gek op astrologie en alles wat daarmee te maken heeft? Dan mag een sterrenbeeldposter - ook wel zodiac poster genoemd - niet ontbreken aan jouw muur. Ook leuk om cadeau aan een ander (of je partner) te geven, aangezien je de tweede poster met korting bestelt. En weet je even niet meer het sterrenbeeld van de ander? Geen probleem: als je een poster bij ons koopt, hoef je alleen maar de geboortedatum in de editor in te voeren.

Sterrenposter kopen

Niet alleen verandert de stand van de sterren iedere maand - ook iedere dag staan de sterren net even anders. Dat betekent dat iedere herinnering uit het verleden past bij een specifieke sterrenhemel. Met een sterrenhemel van Printmijnstad kan je die herinnering - de geboorte van jullie kind, het moment dat je het ja-woord gaf - afbeelden op een sterrenposter. Het enige wat je hoeft te doen is de datum van een specifieke gebeurtenis in te vullen in de editor en wij doen de rest!

Sterrenposter kopen

Je poster personaliseren

Ondanks dat de posters van Printmijnstad in duizenden huishoudens in Nederland en Belgi√ę hangen, hoef je niet bang te zijn dat jouw exemplaar ook in een ander huis hangt. Iedere poster is namelijk uniek. Dat komt omdat we verschillende soorten posters aanbieden, maar ook omdat iedere poster is voorzien van unieke data √©n je 'm zelf kunt personaliseren.

Meer dan 10 verschillende kleurstijlen

Bij onze posters kun je kiezen uit meer dan 10 kleurstijlen. Van lekker fleurig tot basic zwart/wit.

Persoonlijke tekst

Je kunt een naam, datum, plaatsnaam of quote onder de poster zetten. En heb je inspiratie nodig voor je poster? Bekijk dan eens deze poster quotes.

Vorm

Je kunt de poster rechthoekig (liggend/staan), in hartvorm of rond laten afdrukken.

Materiaal

Standaard worden onze posters afgedrukt op FSC-gekeurd papier. Daarnaast kun je ook kiezen voor dibond en forex. Deze 2 materialen kun je ook rond laten afdrukken.

Ophangsets

Je poster gelijk ophangen? Bestel ophanglatjes erbij of laat 'm inlijsten.

Gelijk voor een ander bestellen? Op iedere tweede poster krijg je 5 euro korting.


Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling