Ontwerp je eigen stedenposter in zwart wit

Van je huis wil je een thuis maken. Grote kans dat jij Pinterest al hebt uitgespeeld en een aantal moodboards hebt gemaakt. Jij weet precies welke stijl je wil en welke meubels en accessoires daarbij horen. Vergeet je wanden niet aan te kleden. Dat zorgt meteen voor meer sfeer én dempt geluid in de kamer. Een stedenposter in zwart wit past in veel interieurs: van landelijk tot minimalistisch en van modern tot een mediterraans interieur. Bij Printmijnstad kun je je eigen stedenposter in zwart wit of een andere kleurstijl ontwerpen.

De stedenposters van Printmijnstad

Grote kans dat je wel eens een stedenposter van Printmijnstad voorbij hebt zien komen. Wist je dat onze posters in duizenden huishoudens hangen in Nederland én België? Sinds 2017 kun je op Printmijnstad.nl je favoriete stadsplattegrond laten printen op een muurposter. Van Culemborg tot Christchurch. Want ook jij hebt waarschijnlijk een warme herinnering aan een bepaalde plek op de wereld. Of het nu gaat om de woonplaats waar je bent opgegroeid tot dat ene, tropische paradijs dat op je wereldreis je hart heeft veroverd.

Je eigen zwart-wit stedenposter maken

Onze stedenposters zijn geschikt voor ieder interieur. Dat komt omdat je ze helemaal kunt ontwerpen naar je eigen smaak. Zo kun je kiezen uit verschillende materialen en kleuren. Wist je dat we 15 kleuren in ons pallet hebben? Waaronder natuurlijk de stedenposter in zwart-wit. Ook kun je de wandposter verder personaliseren met een eigen tekst en de naam van de stad erop.

Je eigen decoratie voor in huis of tuin ontwerpen bij Printmijnstad

Wist je dat je niet alleen stedenposters kunt ontwerpen, maar nog véél meer? Sinds dat we live zijn, zijn we continu bezig geweest met het uitbreiden van ons aanbod en luisteren we naar de wensen van onze klanten. Vandaar dat we nu stedenposters aanbieden op forex, dibond, als muurcirkels en zelfs op puzzels. Maar ook kun je bij ons sterren- en sterrenbeeldposters maken. In zwart-wit of in een andere kleur naar keuze.

Amsterdam close up - Cadeau

Een stedenposter cadeau geven

Een stedenposter in zwart-wit is leuk om je eigen huis mee op te fleuren, maar net zo leuk om cadeau te geven. En voordeliger. Want als je twee posters (of meer) bestelt, krijg je 10 euro korting op je totale bestelling. Ideaal om een stedenposter te geven op een bruiloft, als kraam- of housewarmingcadeau

Waarom kiezen voor een stedenposter van Printmijnstad?

Gratis verzending 
Onze producten worden gemaakt in Nederland 
Unieke designs, gemaakt door jou
Uit meer dan 500 reviews worden we gemiddeld beoordeeld met een 8,8

Zoeken

Op zoek naar een andere plaats?

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling