Een poster ophangen om je muren mee op te fleuren

Je komt thuis na een intensieve werkdag en ploft neer op de bank. Je kijkt naar de muren en ziet daar... helemaal niets. Je huis voelt pas als een thuis als het helemaal is ingericht. Geen kale muren, maar toffe decoraties aan de muur. Een poster ophangen om de muren aan te kleden? Dan zit je bij Printmijnstad helemaal goed. Bekijk onze unieke posters die je zélf ontwerpt en bestel er een ophangsysteem naar keuze bij.

stedenposter formaat 50x70 cm

Een poster ophangen van Printmijnstad

Je muren sieren met een muurcirkel, steden- of sterrenposter? Ontwerp je eigen poster en laat 'm het pronkstuk van je woonkamer worden.

De verschillende posters van Printmijnstad

Misschien ken je ons wel van de steden- of sterrenposters die in duizenden huishouders in Nederland of België hangen. Toch hoef je niet bang te zijn dat jouw print zo'n dertien-in-een-dozijn exemplaar is: je ontwerpt 'm helemaal zelf door de vele personalisatie-mogelijkheden. Zo heb je áltijd een uniek exemplaar aan de muur. Kies je ervoor om een muurcirkel, steden- of sterrenposter op te hangen? We vertellen je graag meer over onze verschillende posters.

Stedenposters

De plaats waar je een heerlijke jeugd hebt gehad of dat ene tropische eiland met je vakantiefling. Iedereen heeft een speciale plek op de wereld met warme herinneringen. Welke is dat van jou? Hang een poster op met de plattegrond van die ene, speciale plek op een stedenposter!

Muurcirkels

Wist je dat je onze stedenposter ook als muurcirkel kunt ophangen? In plaats van een papieren poster wordt de plattegrond dan afgedrukt op een ronde plaat van dibond (aluminium) of forex (kunststof).

Sterrenposters

Iedere belangrijke gebeurtenis staat in de sterren geschreven. Iedere dag staan de sterren namelijk anders. En met onze editor kun je die sterrenhemel opzoeken en ophangen als sterrenposter. Wat dacht je van een sterrenposter van de geboorte van jullie kinderen, je trouwdag of een andere speciale herinnering?

Sterrenbeeldposters

Ben jij helemaal into astrologie en lees jij iedere week je horoscoop? Hang een sterrenbeeldposter op aan je muur. Aan de hand van je geboortedatum maakt onze editor een poster voor jou. Even afrekenen en binnen twee dagen kan je 'm ophangen.

Je poster ophangen aan de muur

Nadat je je eigen poster hebt ontworpen maken wij 'm klaar voor de persen van de drukkerij. Binnen twee dagen hangt 'ie al aan je muur! Maar niet voordat je een tof ophangsysteem hebt uitgezocht. In een strak interieur passen onze glanzende aluminium posterlijsten goed. Of kies in een landelijk interieur voor houten ophanglatjes. En bestel bij je wandcirkel direct de ophangset erbij, zodat de cirkel gelijk aan je muur pronkt.

Wandcirkel van Oudenbosch

Hang 'm op!

Je poster of muurcirkel direct ophangen? Geen probleem! Kies je favoriete ophangsysteem en je muurdecoratie hangt binnen twee werkdagen na bestelling aan je muur.

Een poster ophangen van Printmijnstad?

Kies je voor Printmijnstad, dan kies je voor:

✅ Gratis verzending
✅ Producten die in Nederland worden gemaakt
✅ Unieke posters die jezelf ontwerpt
✅ Posters mét ophangsystemen
✅ Een webshop met tevreden klanten: uit 500 reviews scoren we uitstekend op Trustpilot
✅ Een webshop met tienduizenden klanten die je al voorgingen

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling