Een Valentijnscadeau voor hem

14 februari is het weer zo ver: Valentijnsdag. En je wilt natuurlijk niet met lege handen staan. Want hoewel Valentijn in de afgelopen jaren is gebombardeerd tot een groot commercieel feest, draait het erom dat je je geliefde (of geheime crush) even laat weten dat je aan hem denkt. Geef daarom een persoonlijk cadeau. Op zoek naar een valentijnscadeau voor hem? Bekijk de mogelijkheden van Printmijnstad.

Het beste Valentijnscadeau voor hem

Een mooie brief, bos bloemen of dikke knuffel: wat geef jij hem cadeau voor Valentijn? Het liefst geef je natuurlijk een cadeau met een speciale betekenis of mooie herinnering. Op Printmijnstad ontwerp je zelf de mooiste posters. We zetten de verschillende posters voor je op een rijtje.

De sterrenposter

Een van de populairste valentijnscadeaus voor hem is toch wel de sterrenposter. Op Valentijnsdag wil je hem weer even herinneren aan de liefde die jullie verbindt. Bijvoorbeeld de dag dat jullie elkaar ontmoetten, dat jullie kind werd geboren of toen jullie elkaar het ja-woord gaven. Met onze sterrenposter leg je die herinneringen vast in de sterren, afgedrukt op een poster. Probeer het zelf maar eens.

Een valentijnscadeau voor hem in de sterren

Jullie liefdesverhaal vastleggen op een poster? ❤ Een sterrenposter is het perfecte valentijnscadeau voor hem.

De stedenposter

De plek waar jullie elkaar voor het eerst ontmoette of waar hij op z'n knieën voor je ging. Hebben jullie samen een romantische plek die voor altijd in jullie herinneringen blijft? Laat 'm als valentijnscadeau voor hem op een poster printen. Van Alblasserdam tot Afrika, je kunt iedere plek van de wereld afdrukken op een stijlvolle stedenposter.

Ontwerp een stedenposter als Valentijnscadeau

De sterrenbeeldposter

Is hij helemaal gek van astrologie? Zijn jullie gematched op basis van jullie sterrenbeelden? Dan is de sterrenbeeldposter het perfecte Valentijnscadeau voor hem. Het enige wat je nodig hebt is zijn geboortedatum en wij zoeken het juiste sterrenbeeld erbij. Maak de poster af met een mooie tekst en vergeet er geen toffe ophangslijst bij te bestellen.

Het enige dat zich vermenigvuldigt als je het deelt, is liefde...

Daarom krijg je - alleen tijdens Valentijnsdag - de 2e poster gratis! ❤ Bestel nog een mooie poster voor jezelf of geef je geliefde 2 posters.

Waarom kiezen voor een Valentijnscadeau van Printmijnstad?

Kies je voor Printmijnstad, dan kies je voor:

✅ Gratis verzending
✅ Producten die in Nederland worden gemaakt
✅ Unieke posters die jezelf ontwerpt
✅ Posters mét ophangsystemen
✅ Een webshop met tevreden klanten: uit 500 reviews scoren we uitstekend op Trustpilot
✅ Een webshop met tienduizenden klanten die je al voorgingen

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling