Hoe verras jij je geliefde op 14 februari?

14 februari staat weer voor de deur: valentijnsdag! En je wilt natuurlijk niet met lege handen staan, als je erachter komt dat je geliefde een cadeau voor jou heeft gekocht. Of je wilt onder de aandacht komen bij je secret crush: daarvoor is 14 februari natuurlijk het uitgelezen moment voor. 14 februari is geen strijd om wie de grootste of meest materialistische cadeaus geeft: het is met name bedoeld om even te laten weten dat je aan de ander denkt en je liefde extra kenbaar maakt. Op deze pagina vind je cadeau-inspiratie met cadeaus die mooie herinneringen met zich meedragen en superpersoonlijk zijn.

Op welke dag valt Valentijnsdag?

Dit jaar valt Valentijnsdag op een woensdag (14 februari 2024).

Waarom is Valentijnsdag op 14 februari?

Valentijnsdag is ontstaan uit een oud Romeins feest genaamd Lupercalia - dat werd gevierd in februari. De precieze oorsprong van het feest is onduidelijk, maar het werd geassocieerd met romantiek en het vinden van een partner. In de vijfde eeuw besloot de kerk om de heilige Valentijn te eren op 14 februari. Dit was een priester die gedood werd omdat hij huwelijken sloot tijdens een verbod op het huwelijk. Sindsdien wordt Valentijnsdag op 14 februari gevierd en verklaren geliefden elkaar over de hele wereld (opnieuw) de liefde.

Valentijnscadeaus om je geliefde mee te verrassen

Wil je je geliefde even een opsteker geven op 14 februari? Geef een persoonlijk cadeau - eentje met een mooie herinnering eraan verbonden. Op Printmijnstad ontwerp je verschillende posters die mooie herinneringen meedragen en ook nog eens het interieur opfleuren. Met dit cadeau wordt het nuttige met het aangename gecombineerd. We zetten de verschillende posters voor je op een rijtje.

De stedenposter

Iedereen heeft een speciale plek op de wereld - zo ook je geliefde. Bijvoorbeeld de woonplaats of de plek waar jullie elkaar hebben ontmoet. Of dat nou in Drenthe of Delhi was: met de stedenposters van Printmijnstad kun je plekken (en de bijbehorende herinneringen) over de hele wereld vastleggen.

Bij het ontwerpen van je poster, hoef je alleen maar de plaatsnaam hier in te vullen. Het enige wat je hoeft te doen is zoeken op plaatsnaam en je ziet de plattegrond. Personaliseer 'm naar je eigen smaak en stuur 'm direct op naar je geliefde.

Je kunt de plattegrond ook afdrukken op een muurcirkel, telefoonhoesje of puzzel.

Ontwerp de stedenposter

Op zoek naar een uniek cadeau aankomende 14 februari? Ontwerp een stedenposter voor je geliefde en vereeuwig een mooie herinnering voor altijd aan de muur. ❤

🤫 Psst... wil je een locatie op een unieke manier vastleggen? Dat kan, naast onze city posters, ook met een coördinaten poster

De sterrenposter

Als echte romanticus is een unieke sterrenposter de beste keuze. De datum van jullie trouwdag, de geboorte van jullie kind(eren) of een andere belangrijke gebeurtenis in het leven van je geliefde: de sterren stonden op dat moment op een bepaalde stand. Je hoeft alleen maar de datum van die specifieke gebeurtenis in te vullen en onze editor zoekt de juiste sterrenhemel erbij. Zo vereeuwig je een belangrijke gebeurtenis in een mooi en persoonlijk cadeau.

Ontwerp een romantische sterrenposter

Wil je de romanticus uithangen op 14 fegruari? Dan is een romantische sterrenposter onze beste cadeautip. Leg de stand van de sterren op een bepaalde dag vast en vereeuwig een gebeurtenis voor altijd op een poster.

De sterrenbeeldposter

Kent je geliefde alle sterrenbeelden en weet die alles over astrologie? Een sterrenbeeldposter mag dan niet missen aan de muur. Het enige wat je nodig hebt is de geboortedatum van je geliefde en wij zorgen dat het juiste sterrenbeeld wordt afgebeeld.

Maak een sterrenbeeldposter

Je cadeau personaliseren

Het geven van het cadeau op 14 februari moet een feestje zijn. Daarom kun je je cadeau helemaal personaliseren - zodat je geheime crush of geliefde er gegarandeerd blij van wordt!

  • Kleurstijlen: bij onze posters kun je kiezen uit verschillende kleurstijlen. Wist je bijvoorbeeld dat je bij onze stedenposters uit 14 verschillende kleurstijlen kunt kiezen?

  • Materialen: naast FSC-gekeurd papier, kun je het valentijnscadeau ook printen op dibond of forex.

  • Teksten: je cadeau maak je af met een mooie, persoonlijke tekst. Even geen inspiratie? Bekijk een opsomming van verschillende poster quotes.

  • Je wilt de poster natuurlijk meteen laten ophangen. Bekijk de verschillende ophangsystemen voor posters. Onze muurcirkels worden standaard geleverd met ophangsets.

  • Oh, en last but not least: bestel je meerdere posters (ze zijn leuk om te combineren op één muur: op iedere extra poster krijg je 5 euro korting!)

Je cadeau ontwerpen bij Printmijnstad?

Kies je voor Printmijnstad, dan kies je voor:

✅ Gratis verzending
✅ Producten die in Nederland worden gemaakt
✅ Unieke posters die jezelf ontwerpt
✅ Posters mét ophangsystemen
✅ Een webshop met tevreden klanten: uit 500 reviews scoren we uitstekend op Trustpilot
✅ Een webshop met tienduizenden klanten die je al voorgingen

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling