De cadeaukaart van Printmijnstad: het perfecte cadeau

Verjaardag hier, housewarming daar en tussendoor nog een bruiloft. Grote kans dat je inbox overloopt van uitnodigingen voor verschillende feestjes. Leuk, maar je moet iedere keer weer een uniek cadeau verzinnen. Want een verfrommeld geldbiljet in de hand drukken is niet meer van deze tijd. Het leukste is om een cadeau te geven waar de ontvanger echt iets aan heeft. Bijvoorbeeld een accessoire voor in huis. Maar een cadeau met een herinnering eraan is ook leuk. Wat nou als je die twee dingen kan combineren? Dan heb je de persoonlijke producten van Printmijnstad. En vind je het lastig om een cadeau voor de ontvanger te ontwerpen? Een cadeaukaart van Printmijnstad is altijd een slim idee. Lees op deze pagina meer over de cadeaukaart en de producten van Printmijnstad. 

Wat geef je cadeau met ‘n cadeaukaart van Printmijnstad?

Bij Printmijnstad kun je je eigen wanddecoratie of cadeau ontwerpen. We bieden stedenplattegronden, sterren- en sterrenbeeldposters aan. Geen enkel ontwerp is hetzelfde, omdat je het materiaal, de kleur en de inhoud zelf bepaalt. Deze producten kun je zelf naar smaak ontwerpen:

De stedenplattegronden

Je eigen woonplaats, je favoriete vakantieadres of een andere plek op aarde die belangrijk is. Iedereen heeft een bepaalde plek (of plekken) op de wereld waaraan waardevolle herinneringen kleven. Bij Printmijnstad ontwerp je zelf je eigen stedenposter en laat ‘m afdrukken op een poster, muurcirkel, puzzel of telefoonhoesje. Het enige wat je hoeft te doen is de plaatsnaam aan te geven, de kaart te verslepen, in of uit te zoomen, een persoonlijke tekst toe te voegen, de juiste kleur te kiezen en het formaat te bepalen. Wij doen de rest! 

Onze sterrenhemels

Op een zwoele zomeravond in het gras liggen, turen naar de sterren. Heerlijk ontspannen. Grote kans dat je het als volwassene te weinig doet. Het zal je vast niet verbazen dat de sterren iedere avond anders staan. Maar wist je dat wij een sterrenhemel uit het verleden  kunnen nabootsen? Een geboorte, bruiloft of andere bijzondere herinnering staat dus voor altijd in de sterren geschreven. Met onze ontwerptool hoef je alleen maar de plaats en datum in te voeren, en wij doen de rest. Zo kun je een prachtige sterrenhemel met unieke herinnering voor altijd vereeuwigen aan je muur. 

Sterrenbeeldposter

Kreeft, Vissen of Schorpioen. Nee, we zijn niet het leven in zee aan het opsommen, maar dit is een greep uit de twaalf sterrenbeelden. Afhankelijk van de maand waarin je bent geboren heb je een sterrenbeeld meegekregen en bepaalde karaktertrekken en kenmerken. Zo is de Maagd erg perfectionistisch en is de Kreeft gevoelig. Als je veel bezig met astrologie of je kent iemand aan wie je een cadeau wil doen die dit interessant vindt, is een sterrenbeeldposter een top idee. 

De cadeaukaart bestellen?

De bovenstaande producten kun je bestellen met de cadeaukaart. Maar daarnaast bieden we ook nog puzzels en tuinposters aan die je zelf kunt ontwerpen. Met de cadeaukaart geef je de ontvanger zelf de mogelijkheid om z’n eigen decoratie-item voor in huis te ontwerpen. Mét unieke herinnering eraan. Ongetwijfeld dat dit cadeau in goede smaak gaat vallen. Met de cadeaukaart kun je… 

  • Zelf het bedrag kiezen wat je wil geven, startend vanaf 25 euro. 

  • De cadeaukaart ook direct naar de ontvanger sturen. Bestel vooraf, en bepaal zelf wanneer ‘ie wordt bezorgd. Zo ben je nooit meer te laat met het bestellen van een cadeau. 

  • Een persoonlijk bericht toevoegen voor de ontvanger. 

  • Wordt de cadeaukaart als cadeau verzonden: het uitpakken wordt een feestje! 

Bestellen? Via deze pagina kun je ‘m gelijk bestellen De cadeaukaart is na uitgifte één jaar geldig. Wil je je medewerkers een blijk van waardering geven? Je kunt ze in grote oplage bestellen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Cadeaubon Bestellen

Vul onderstaand formulier in om iemand te verrassen met een Printmijnstad cadeaubon!

Populaire bedragen: € 25 € 35 € 50

Verstuur de cadeaubon zodra de bestelling geplaatst is.

Kies zelf wanneer de cadeaubon verzonden wordt.

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling