Persoonlijk huwelijkscadeau

Je kent het wel: je ontvangt een uitnodiging voor een huwelijk. Het bruidspaar geeft als cadeautip een envelop aan. Maar jij staat zoveel dichter bij het bruidpaar dan de gemiddelde gast en vindt het geven van een envelop suf. Of: je zoekt een persoonlijke touch naast de envelop. Wat jouw reden ook is, een persoonlijk huwelijkscadeau valt altijd goed in de smaak bij het bruidspaar. Envelopjes ontvangen ze toch wel. 

Ideeën voor unieke huwelijkscadeaus

Afgezaagd staat niet in jouw woordenboek. Als je voor een persoonlijk huwelijkscadeau gaat, ga je er ook vol voor en kies je voor een uniek cadeau. Iets waar het bruidspaar jaren later nog over spreekt. In dat geval is een unieke poster het ultieme huwelijkscadeau. Er zijn verschillende variaties en soorten mogelijk om de perfecte poster te creëren. Wij geven je graag wat meer inspiratie. 

Unieke sterrenposters als trouwcadeau

Met onze unieke sterrenposters geef je het bruidspaar een uniek cadeau. Hoe stonden de sterren op de dag en locatie toen ze elkaar het ja-woord gaven? Dit cadeau is niet alleen ontzettend uniek, maar raakt ongetwijfeld de juiste snaar bij het bruidspaar. Wie wilt er nu niet een blijvende, unieke herinnering aan deze speciale dag? Hun liefde staat tenslotte geschreven in de sterren.. 

Een sterrenposter kan je maken door middel van onze handige ontwerptool. Je geeft de exacte locatie en datum door van de gebeurtenis, wij doen vervolgens de rest voor jou. Je ziet een unieke weergave van de sterren op dat moment en kan deze vervolgens bewerken naar de gewenste stijl. Kies de kleur en voeg een passende tekst toe en jouw cadeau is klaar om bezorgd te worden. 
Je kan elke datum in het verleden en in de toekomst kiezen. Daardoor kan je op tijd het cadeau in huis hebben. De poster valt binnen 2 werkdagen na bestellen al op de mat. 

Bestel direct een sterrenposter als huwelijkscadeau

Een unieke plattegrond als huwelijkscadeau

De stad waar het bruidspaar elkaar voor het eerst ontmoette, de plaats waar zij jaarlijks te vinden zijn om hun liefde te beklinken, de locatie waar zij de bruiloft vieren óf de exacte locatie waar het huwelijksaanzoek plaatsvond: geef het cadeau! Een plattegrond als cadeau van een bijzondere plaats is altijd een goed idee. 

Onze stadsplattegronden zijn een echte eyecatcher aan de muur. Daarnaast ben jij ongetwijfeld de bruiloftsgast van het jaar met dit unieke cadeau. Via onze ontwerptool kan je gemakkelijk een (stads)plattegrond maken: vul de stad of het dorp in en je ziet direct de plattegrond van de stad of het dorp. Zoom in, zoom uit of verschuif de kaart zodat je die ene, unieke locatie te pakken hebt. Je zit dus niet vast aan de standaard weergave van de desbetreffende locatie. 

Bang dat het niet bij hun interieur past hoef je niet te zijn: voor ieder interieur hebben wij een passende plattegrond. Met keuze uit maar liefst 15 stijlen kies je de stijl en het formaat dat bij hun interieur past. Heeft het bruidspaar een stoer interieur? Je kan er ook voor kiezen de plattegrond op hout laten laseren in plaats van op papier te drukken. 

Bestel direct een stadsplattegrond als huwelijkscadeau

Ophangsystemen voor jouw ultieme trouwcadeau

Een huwelijkcadeau hoort helemaal af te zijn. Het enige werk dat het bruidspaar er nog aan zou moeten hebben, is het ophangen van het cadeau. Gelukkig hebben we daaraan gedacht en bieden we verschillende ophangsystemen aan, afhankelijk wat past bij het interieur. 

De papieren posters kunnen op verschillende manieren worden opgehangen. Kies voor een klassieke lijst bij een strak interieur. Is het interieur juist stoer? Kies dan voor houten latjes. Met een forex plaat creëer je een strakke look, terwijl een dibond plaat ervoor zorgt dat de poster zowel binnen als buiten opgehangen kan worden. 

Bestel direct het juiste ophangsysteem bij het huwelijkscadeau
 

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling