6 tips voor een housewarming cadeau

Je vrienden of naaste familie hebben een nieuw huis gekocht. Reden voor een feestje! Grote kans dat je de uitnodiging van hun housewarming prominent aan de muur hebt hangen. Als trouwe vriend of familielid kan je natuurlijk niet wachten om het nieuwe huis te bewonderen en samen proosten op deze nieuwe stap. Nu staat er nog een uitdaging te wachten: het housewarming cadeau. 

Je wil natuurlijk niet met een afgezaagd envelopje en een paar eurobiljetten erin verschijnen. Nee, jouw cadeau moet een persoonlijk cadeau zijn dat thuishoort in het interieur van de nieuwe woning. En dat kan nog best weleens een uitdaging zijn. Maar gelukkig helpen we je graag op weg met een aantal cadeau-ideeën voor housewarmings.  

Cadeautip 1: een stedenposter

Voorbeeld stedenposter Amsterdam

Een stedenposter doet het altijd goed bij de ontvanger. Hoe we dat weten? Onze stedenposters hangen al aan de muur in duizenden Nederlandse én Belgische huishoudens. En hoe leuk is het om een stedenposter te geven van de plaats waarin de nieuwe woning staat? Meteen een goed welkomstcadeau. 

Onze stedenposters kan je gemakkelijk zelf ontwerpen in onze speciale tool. Je sleept de kaart naar de exacte plek, kiest de juiste kleur, het formaat en laat ‘m bezorgen. Binnen drie werkdagen valt ‘ie al bij je op de mat. Maar je wil natuurlijk de poster direct ophangen. Met onze ophangsystemen is dat geen probleem. Strik erom en je kan het housewarmingcadeau geven! 

Cadeautip 2: een sterrenposter

Sterrenposter Leeuwarden

Het staat in de sterren geschreven. Die uitspraak komt niet uit de lucht vallen, maar is gebaseerd op ons sterrenstelsel. Op ieder moment staan de sterren anders. En guess what?! Wij kunnen precies achterhalen hoe de sterren op een bepaald moment erbij stonden. 

Leuk om te geven als housewarming cadeau. Bijvoorbeeld aan die ene vriend die je al jaren kent om te laten zien hoe de sterrenhemel erbij stond toen jullie elkaar voor het eerst leerden kennen. Of aan een getrouwd stel een sterrenhemel op datum van hun trouwdag geven. Of aan een gezin met de sterrenhemels met de geboortedata van de kinderen. Kortom: Cadeau-ideeën genoeg als het gaat om het geven van een sterrenhemel. Grote kans dat je de ontvanger tot tranen roert. Als dat geen goed housewarming cadeau is weten wij het ook niet meer.

Ontwerp je sterrenposter

Cadeautip 3: een sterrenbeeldposter

Sterrenbeeld poster Lucas

Is de ontvanger van het cadeau helemaal into astrology? Dan is een sterrenbeeldposter een topcadeau voor de housewarming. Sterrenbeelden zijn ontstaan doordat de sterren iedere maand anders staan. De sterren kan je dan met elkaar verbinden en hieruit ontstaan bepaalde vormen… de sterrenbeelden! 

Weet je het sterrenbeeld van de ontvanger niet? Geen probleem. Je hebt alleen maar de geboortedatum nodig en wij doen de rest voor je. 

Bestel een sterrenbeeldposter als housewarming cadeau

Cadeautip 4: een muurcirkel

Wandcirkel van Oudenbosch

Ronde vormen zijn helemaal terug van weggeweest. Je herinnert je misschien nog de jaren ‘70 behangprints met hysterische ronde vormen. Anno nu is het allemaal wat subtieler. Maar ronde vormen aan je muur komen helemaal terug. Een muurcirkel breekt een strak interieur en zorgt voor een echte eyecatcher aan de muur. 

Onze muurcirkels worden gemaakt van forex (kunststof) of dibond (aluminium) en kunnen tegen een stootje. Net als bij de poster kan je ook hier een plattegrond van de plek waar nieuwe bewoner woont. Maar je mag natuurlijk ook de plek waar hij of zij is geboren, de favoriete plek of een andere plek erop zetten. Dat is het leuke van onze producten: je kunt ze helemaal ontwerpen naar jouw smaak.

Maak een persoonlijke muurcirkel

Cadeautip 5: een tuinposter

Je komt binnen op de housewarming en je ziet… een volledig verwoekerde tuin. Vaak wordt bij een nieuw huis als eerste de binnenkant aangepakt, daarna pas de tuin. Met een tuinposter fleur je de boel al snel op. 

Onze tuinposters zijn beschermd tegen extreme weersomstandigheden door het sterke pvc materiaal. Daarom kan je met een gerust hart deze poster als housewarming cadeau geven. Je kunt ook hier weer een plattegrond naar keuze op printen. Weer eens wat anders!

Onze tuinposters komen binnenkort online!

Cadeautip 6: een puzzel

Puzzelen: wat ons betreft een activiteit die je volledig laat ontspannen. En je wilt de bewoners van het nieuwe huis natuurlijk helemaal thuis laten voelen in hun huis. Geef ze een avondje ontspanning cadeau met een van onze puzzels. 

Maar let op: de puzzels zijn niet gemakkelijk. De stadsplattegronden met kronkelende straten en wateren zijn echte hersenkrakers. Verkrijgbaar in 252, 315, 500 en 1000 stukjes. Denk je dat je vrienden de uitdaging aankunnen? Geef een puzzel als housewarming cadeau. 

Daag je vrienden uit met een puzzel

Je housewarming cadeau personaliseren

Je housewarming cadeau moet natuurlijk mooi aansluiten bij de rest van het interieur. Daarom kan je je favoriete poster, muurcirkel of puzzel aanpassen naar jouw wens. Kies uit een pallet van ten minste 12 kleuren en voeg een originele tekst toe. Je bepaalt vervolgens zelf het formaat, materiaal en ophangsysteem. Perfect voor in een industrieel, modern of juist klassiek interieur. Start vandaag met het ontwerpen van jouw housewarmingcadeau. Ook leuk om te geven als verjaardags- of bruiloftscadeau.

Daarom kies je voor een poster van Printmijnstad:

✓ Gratis verzending 
✓ Onze producten worden gemaakt in Nederland 
✓ Unieke designs, gemaakt door jou
✓ Uit 450+ reviews worden we gemiddeld beoordeeld met een 8,8
✓ Tienduizenden klanten gingen je voor

Ontwerp je eigen poster

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling