Geluiddempende panelen woonkamer

Heb je een grote woonkamer of ben je de boel aan het herinrichten? Grote kans dat het geluid echoed en de akoestiek in huis nog niet zo goed is. Je hebt geluiddempende panelen woonkamer nodig. Bij Printmijnstad combineer je het nuttige met het aangename: al onze unieke muurdecoraties kun je op geluiddempende panelen laten afdrukken. Hoe het werkt? Je leest het op deze pagina.

Wat zijn geluiddempende panelen?

Zoals de naam al verraadt, zorgen geluiddempende panelen voor minder echo in de woonkamer. Het materiaal waar de panelen van worden gemaakt (AcousticPro®) absorbeert geluidsgolven. Hierdoor wordt het geluid in iedere kamer beter. Daarnaast is het ook nog een superduurzaam: het wordt gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken.

poster 50x70 cm

Over AcousticPro®

Bij AcousticPro® panelen is de geprinte stof verlijmd met akoestisch materiaal. Dit materiaal bestaat voor 90% uit de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. Deze lange vezels zorgen ervoor dat geluidsgolven beter worden opgenomen in de woonkamer. Geluiddempende panelen voor je woonkamer? Dat kan alleen op aanvraag: neem contact hiervoor op.

Wat kun je laten printen op deze geluiddempende panelen?

In grote kantoorpanden of vergaderzalen voorzien architecten vaak de hele wand van geluiddempende panelen om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. Maar je zit er natuurlijk niet op te wachten om een hele wand met witte, geluidsdempende panelen in je woonkamer op te zetten. En dat hoeft ook niet! Je kunt namelijk onze wanddecoraties laten printen op dit geluidsabsorberende materiaal. We vertellen je graag welke prints je kunt laten afdrukken op AcousticPro® panelen.

Stedenposter

De plek waar je bent geboren of opgegroeid: waar voel jij je helemaal thuis? Laat die plek afdrukken op een stedenposter met geluiddempend materiaal. Ook leuk om cadeau te geven op een housewarming!

Coördinatenposter

In plaats van de stedenposter, kun je ook een plek in de lengte- en breedtegraad op een poster laten afbeelden: de coördinatenposter! Jij hoeft alleen maar de plaatsnaam door te geven, wij zoeken de juiste coördinaten erbij.

Sterrenbeeldposter

Wist je dat je ook je sterrenbeeld kunt afbeelden op een geluiddempend paneel voor in je woonkamer? Onze sterrenbeeldposter is razendpopulair onder Nederlanders én Belgen. Je hoeft niet bang te zijn dat je een dertien-uit-een-dozijn poster ontvangt: je kunt 'm helemaal zelf personaliseren.

Sterrenposter

Een specifieke herinnering vereeuwigen aan de muur én de akoestiek in huis beter maken? Dat doe je met de sterrenposter. Je beeldt hiermee de sterrenhemel af van een specifiek moment. Leuk om als kraamcadeau of voor moederdag te geven.

De geluiddempende panelen zijn niet standaard beschikbaar in onze webshop. Wil je één van deze muurdecoraties laten afdrukken op dit materiaal? Neem contact op en wij maken 'm graag voor je op maat!

Bestel je muurdecoraties bij Printmijnstad

Geen zin in een dertien-in-een-dozijn poster, maar wil je een unieke wanddecoratie die je zelf personaliseert? Bij Printmijnstad ontwerp je je eigen, persoonlijke wanddecoratie.

✅ Gratis verzending
✅ Onze producten worden gemaakt in Nederland
✅ Unieke posters, ontworpen door jou
✅ Maak je eigen stijl compleet met een glanzende posterlijst of houten ophanglatjes
✅ Uit meer dan 500 reviews scoren we uitstekend op Trustpilot
✅ Tienduizenden klanten gingen je al voor

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling