Muurdecoratie woonkamer

De kale, witte muren komen op je af. Het wordt tijd voor wat nieuwe muurdecoratie in de woonkamer. Je bent op zoek naar een unieke accessoire voor aan de muur - niet zo'n poster die de rest van de buurt ook heeft hangen. Voor bijzondere muurdecoraties in de woonkamer zit je bij Printmijnstad goed: bij ons ontwerp je je poster namelijk zélf. Met een beetje hulp van onze handige tools. En met een toffe herinneringen eraan verbonden. Benieuwd hoe het werkt? Lees snel verder.

De juiste muurdecoratie voor je woonkamer

Voordat je aan de slag gaat in onze editor, is het wel handig om te weten wat je aan je muur wilt hangen. Wil je een herinnering van een mooie reis of juist aan je (klein)kinderen vereeuwigen aan de muur? Op basis daarvan kies je het type poster.

De stedenposter

De plek waar je bent opgegroeid of waar je je grote liefde ontmoette. Je hebt waarschijnlijk wel een bepaalde plek op aarde waar je mooie herinneringen aan hebt. Laat die plek vereeuwigen op een stedenposter. Met onze online editor vul je de naam van die favoriete plek in: er komt dan een plattegrond van die plek uitgerold. Vervolgens kun je die plek helemaal aanpassen op basis van je favoriete kleuren en voorzien van een persoonlijke tekst. Zodat de muurdecoratie helemaal past in je woonkamer. Wist je dat je de stedenposter ook als muurcirkel kunt bestellen?

stedenposter formaat 50x70 cm

De stedenposter in je woonkamer

De populairste poster van Printmijnstad: de stedenposter. 🌆 Beeld de plattegrond van jouw favoriete plek op aarde en geef 'm een mooie plek in je woonkamer.

Een stad, dorp of je favoriete vakantiebestemming uitbeelden in coördinaten als muurdecoratie in de woonkamer? Ontwerp een coördinatenposter.

Sterrenhemel-posters

De dag waarop je je grote liefde ontmoette of de geboortedag van je kind. Sommige momenten herinner je als de dag van gisteren. Leg die herinnering vast in een sterrenhemel. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is om de specifieke datum op te zoeken in onze tool: wij zoeken de desbetreffende sterrenhemel erbij. Afdrukken maar en ophangen in je woonkamer! (Ook leuk om cadeau te geven) 

Sam Mulder - Sterrenposter Geboorte

Je woonkamer opfleuren met een sterrenhemel?

De dag waarop je je grote liefde ontmoette, de geboortedag van je kind of andere belangrijke gebeurtenis: leg 'm vast op een sterrenposter.

Sterrenbeeldposter

Zoek je een unieke muurdecoratie voor je woonkamer? Onze sterrenbeeldposters - ook wel zodiac posters genoemd - zijn perfect voor degene die gek zijn op astrologie. Afhankelijk van je geboortedatum, heb je een bepaald sterrenbeeld meegekregen: Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen.

Lees je vaak je eigen horoscoop, krijgt je leven richting door de kenmerken van je sterrenbeeld en selecteer je je relaties op basis van astrologie? Dan mag deze muurdecoratie niet ontbreken in je woonkamer.

Personaliseer je muurdecoraties in de woonkamer

Ondanks dat de posters van Printmijnstad in duizenden huishoudens in Nederland en België hangen, heb je altijd een unieke muurdecoratie in je woonkamer hangen. De posters van Printmijnstad vertellen namelijk jouw persoonlijke verhaal. Dat begint bij het uitkiezen van je herinnering: welke wil jij tot leven laten komen op een poster? Daarnaast kun je de poster op verschillende manieren personaliseren:

  • Kleur: je kunt kiezen uit meer dan 10 verschillende kleurstijlen

  • Type materiaal: kies je voor FSC-gekeurd papier, forex en dibond?

  • Vorm: Ga je voor een staande, liggende of ronde muurdecoratie?

  • Tekst: Iedere poster kun je voorzien van een persoonlijke poster

  • Ophangsysteem: Kies je voor een minimalistische lijst, dromerige ophanglatjes of een ophangsysteem bij de muurcirkel?

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling