Maak moederdag speciaal met een uniek moederdagkado

Moederdag is voor veel mensen een bijzondere dag, maar voor sommigen gaat het gepaard met gevoelens van verlies en herinnering. Voor velen is hun moeder onvervangbaar en daarom is Moederdag een belangrijk moment om hun te laten zien hoeveel hun moeders voro ze betekenen. Het is een perfecte gelegenheid om ze te verrassen met een persoonlijk cadeau. Op deze pagina vind je inspiratie en ideeën voor Moederdagkado's in 2024.

Moederdag kadotip #1: De stedenposter

Elke persoon heeft op aarde een plek waar speciale herinneringen worden gekoesterd, van Barendrecht tot Barcelona. Waarschijnlijk heeft ook jouw moeder zo'n plek in haar hart gesloten. Bijvoorbeeld de plek waar ze is opgegroeid, waar jullie gezin heeft gewoond of waar ze haar grote liefde heeft ontmoet. Een stedenposter als moederdagcadeau is daarom een perfect idee: het is persoonlijk en uniek.

Amsterdam close up - Cadeau

Leg een herinnering vast met de stedenposter

Op zoek naar een uniek moederdagkado? Onze stedenposter is uniek, persoonlijk en legt een mooie herinnering vast aan de muur. Ontwerp een stedenposter voor jouw moeder.

Of beeld een specifieke plek uit op een minimalistische coördinatenposter

Moederdag kadotip #2: Een sterrenposter

De geboorte van haar kinderen, haar trouwdag, of andere belangrijke gebeurtenissen zullen voor altijd in het geheugen van je moeder gegrift blijven. Maar wat als je zo'n belangrijke gebeurtenis kunt vereeuwigen op een poster? Je doet het met een sterrenposter.

Bij Printmijnstad kun je gemakkelijk de sterrenhemel van een specifieke datum opzoeken en deze vervolgens volledig naar eigen smaak aanpassen.

Een sterrenbeeldposter als moederdagkado

De geboorte van haar kinderen, de dag dat ze het ja-woord gaf of andere belangrijke gebeurtenis... leg het vast op een sterrenposter voor moederdag.

Moederdag kadotip #3: De sterrenbeeldposter

Is je moeder gek op astrologie is haar horoscoop de leidraad voor haar weekplanning? Geef een sterrenbeeldposter als moederdakado. Vul haar geboortedatum in en je ontvangt automatisch het juiste sterrenbeeld, afgebeeld op een poster. Probeer het zelf en ontwerp deze bijzondere poster.

Geef een sterrenbeeldposter als moederdagkado

Personaliseer je moederdagkado

Jouw moeder is uniek. En daarom geef je haar natuurlijk ook een uniek moederdagkado. Op Printmijnstad.nl kan je kiezen uit meer dan 10 kleurstijlen, teksten toevoegen (laat je inspireren met unieke quotes!) en vervolgens je cadeau laten afdrukken als muurposter, muurcirkel, telefoonhoesje of zelfs als puzzel.

Veelgestelde vragen over moederdagkado's

Wanneer is moederdag 2023?

Moederdag is op de tweede zondag van mei. Zorg dat je dit jaar op 14 mei 2023 je moederdagkado hebt geregeld. ;-)

Wat is een leuk cadeau voor moederdag?

Een leuk moederdagcadeau is persoonlijk en uniek. Het gaat niet om de grootte, maar het gebaar: laten weten hoe belangrijk je moeder voor jou is. Op de verschillende posters van Printmijnstad.nl leg je herinneringen vast in een unieke stijl: het perfecte moederdagkado!

Wat is een leuk cadeau voor de eerste Moederdag?

De allereerste moederdag voor de kersverse moeder is natuurlijk extra speciaal. Daarom wil je je partner natuurlijk extra in het zonnetje zetten. Voor de eerste moederdag is een sterrenposter een mooi gebaar. Je kunt de geboortedatum van jullie kind erin verwerken.

Kan ik mijn moederdagcadeau versturen?

Het liefste wil je je moederdagcadeau persoonlijk vieren. Helaas lukt dat niet altijd. Je kunt bij ons je poster ontwerpen en opsturen naar je liefste moeder. Wij zorgen dan dat deze op of rond Moederdag bij haar wordt bezorgd. Bestel er direct een ophangsysteem bij, zodat het moederdagkado mooi aan de muur pronkt.

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling