De leukste moederdag cadeautips om de liefste mama mee te verrassen

Moederdag 2024 staat weer voor de deur! Omcirkel de tweede zondag van mei met rood in je agenda: dit jaar is dat op 12 mei. En jij hebt natuurlijk de állerliefste moeder die je graag verrast met een passend cadeau. Maar wat geef je aan je moeder wat mooi is én wat een unieke herinnering met zich meedraagt? Wij geven je moederdag cadeautips zodat jij niet met lege handen staat.

Onze #1 moederdag cadeautip? Een persoonlijk cadeau

Een bon om naar de spa te gaan, een fashioncheque of bloemetje. Het zijn leuke cadeaus en je moeder is er ongetwijfeld blij mee. Maar het is niet persoonlijk en niet blijvend. Onze belangrijkste moederdag cadeautip? Geef een persoonlijk cadeau. Eentje die blijvend is en waaraan een mooie herinnering gekoppeld is. Bij Printmijnstad maak je zelf de mooiste posters voor je moeder.

Stedenposters

Van Gulpen tot Ghana: je moeder heeft ongetwijfeld een plek op aarde waar ze warme herinneringen aan koestert. De plek waar ze opgroeide, waar jullie als gezin warme herinneringen hebben of waar ze haar grote liefde ontmoette. Een stedenposter ontwerpen bij Printmijnstad is onze #1 moederdag cadeautip. Je zoomt in op de specifieke plek en ontwerpt de poster helemaal in de kleurstijl naar wens. Stijlvol én bol van de herinneringen.

ONTWERP EEN STEDENPOSTER VOOR MOEDERDAG

Wist je dat je de stedenposters niet alleen op een papieren poster, maar ook op een aluminium of kunststof muurcirkel kunt printen? Of een locatie kunt vastleggen met coördinaten?

moederdag cadeautip - stedenposter

Sterrenposters

Wist je dat op ieder moment de sterren anders staan? Vandaar dat er bij een belangrijke gebeurtenis vaak wordt gezegd dat het 'in de sterren staat geschreven'.

De geboorte van je moeders (klein)kinderen, haar trouwdag of andere belangrijke gebeurtenis. Laat deze sterrenhemel afdrukken op een gave poster en geef een prachtig, persoonlijk cadeau.

MAAK EEN STERRENPOSTER VOOR MOEDERDAG

Sterrenbeeldposters

Is jouw moeder altijd bezig met astrologie? Kent ze alle sterrenbeelden van de (klein)kinderen en geeft ze regelmatig advies op basis van horoscopen? Dan is de ultieme moederdag cadeautip een sterrenbeeldposter van haar eigen sterrenbeeld.

Ken je haar sterrenbeeld niet uit je hoofd? Geen probleem! Je hoeft bij het ontwerpen van de sterrenbeeldposter alleen haar geboortedatum in te vullen en wij doen de rest.

EEN STERRENBEELPOSTER VOOR JE MOEDER

moederdag cadeautip - sterrenbeeldposter

Moederdag cadeautip #2: maak een feestje van het geven van je cadeau

Je wilt het moederdag cadeau natuurlijk op een leuke manier geven. Een opgerolde poster is nou niet bepaald een feestje om te geven. Met deze tips haal je alles uit het geven van de poster en kan ze 'm gelijk ophangen.

Personaliseer de poster

Je wilt natuurlijk dat de poster helemaal past bij het interieur van je moeders woning. Wist je dat je bij de verschillende posters uit minstens 9 kleurstijlen kiest en verschillende vormen? Of je moeder nou een modern, landelijk of Skandinavisch interieur heeft: je vindt altijd de juiste kleuren.

Vind je het lastig om de juiste kleuren te kiezen? Geef haar dan een cadeaubon van Printmijnstad en laat haar zelf de kleuren kiezen.

Voeg een mooie tekst toe

Alle posters kun je voorzien van een persoonlijke touch. Je kunt dus je eigen tekst toevoegen voordat je 'm afrekent. Heb je geen inspiratie? Bekijk deze quotes dan eens.

Kies een leuke ophangset

Gelijk de poster ophangen als 'ie binnenkomt? Kies er een leuke ophangset bij. Kies voor houten latjes of een strakke, aluminium lijst. Bestel je de stedenposter als muurcirkel? Dan zit de ophangset inbegrepen.

Wandcirkel van Oudenbosch

Met onze moederdag cadeautips maak je de liefste moeder blij

Van steden- tot sterrenposter en van muurcirkel tot papieren poster: bij Printmijnstad kun je zelf je moederdagcadeau samenstellen. Ontwerp en leg de mooiste herinneringen voor altijd vast.

Je volgende cadeau bij Printmijnstad bestellen?

Daarom kies je voor de cadeaus en posters van Printmijnstad:

✅ Gratis verzending
✅ Een uniek cadeau met herinnering
✅ Producten die in Nederland worden gemaakt
✅ Unieke posters die jezelf ontwerpt
✅ Posters mét ophangsystemen
✅ Een webshop met tevreden klanten: uit 500 reviews scoren we uitstekend op Trustpilot
✅ Een webshop met tienduizenden klanten die je al voorgingen

(Psst, je mag natuurlijk ook die poster voor jezelf bestellen. Bij een extra poster in je mandje krijg je namelijk korting! 😉)

Of bestel andere (moederdag)cadeaus met unieke prints zoals:

START MET ONTWERPEN

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling