Laat een toffe muurposter pronken aan je muur

Geen uitgemolken 'live, love, life'-quotes aan je muur of juist kale, witte muren. Je huis moet als een thuis voelen en daarom wil je 't helemaal inrichten naar je eigen smaak. Een muurposter maakt je interieur af, maar je wilt natuurlijk niet hetzelfde exemplaar aan je muur, dat ook bij je buurman hangt.

Ondanks dat de muurposters van Printmijnstad in tienduizenden huishoudens in Nederland én België hangen, heb je altijd een unieke poster. Je stelt 'm namelijk helemaal zélf samen.

Je muurposter ontwerpen in 6 stappen

Een muurposter die een herinnering met zich meedraagt, is de leukste muurposter. Daarom ontwerp je 'm bij Printmijnstad helemaal zelf in 6 stappen.

Stap 1: je type muurposter kiezen

Welke herinnering wil je afbeelden? Een belangrijke plek of vind je juist een bepaalde gebeurtenis belangrijker? Kortom, ga je voor een steden-, sterren- of sterrenbeeld-poster? Aan de hand van een plaatsnaam of datum maakt onze editor op de website automatisch een eerste voorbeeld. Vanaf daar kan je je muurposter verder personaliseren.

Stap 2: kies de layout

Inzoomen op een specifieke wijk in je stedenposter, of de melkweg aan je sterrenposter toevoegen. Op die manier heb je een unieke afdruk op jouw muurposter.

Stap 3: kies de stijl

Voor welke stijl ga je? Je kunt, afhankelijk van het product, uit ten minste tien kleurstijlen kiezen. Zo is er altijd een kleur die past bij de rest van je interieur.

Stap 4: voeg een persoonlijke tekst toe

De plaatsnaam van de plek waar je herinneringen voor het leven hebt gemaakt of de naam van jullie kindje op een sterrenposter. Welke tekst zet jij erop? Wij geven je met deze quotes inspiratie.

Stap 5: kies het type materiaal, formaat en ophangsysteem

De papieren posters zijn beschikbaar in A0- t/m A4-formaat. Naast onze papieren posters, kun je je muurposters nu ook af laten drukken op forex (kunststof) of dibond (aluminium). Dit zijn stevige platen die je alleen nog hoeft te voorzien van een ophangset. De dibond-versie is ook geschikt om in je tuin op te hangen, het materiaal is namelijk weersbestendig. Je poster kan je ophangen in een aluminium lijst of houten ophanglatjes.

Stap 6: je muurposter bestellen

Is de muurposter helemaal naar jouw smaak? Dan kun je 'm afrekenen en bestellen. Er zijn voldoende betaalmogelijkheden zodat je door het bestelproces heenvliegt. En bestel je nog 'n extra print? Dan krijg je 5 euro korting op je totale bestelling. Binnen twee dagen ligt je muurposter (de bezorging betalen wij) op de deurmat.

Ontwerp je favoriete muurposter

Een muurcirkel, steden-, sterren- of sterrenbeeldposter? Bij Printmijnstad.nl ontwerp je je unieke muurposter helemaal zelf.

Bestel je muurposter bij Printmijnstad

Liever geen dertien-uit-een-dozijn poster, maar een muurposter mét mooie herinnering? Kies dan voor de posters van Printmijnstad.

✅ Gratis verzending
✅ Onze producten worden gemaakt in Nederland
✅ Unieke posters, ontworpen door jou
✅ Maak je eigen stijl compleet met een glanzende posterlijst of houten ophanglatjes
✅ Uit meer dan 500 reviews scoren we uitstekend op Trustpilot
✅ Tienduizenden klanten gingen je al voor

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling