Zoek je een leuk kerstcadeau

De goedheiligman heeft rechtsomkeert naar het zuiden gemaakt met z’n stoomboot en de kerstboom wordt in huis gehaald. Bij veel mensen slaat de stress toe: een kerstdiner organiseren, de boom optuigen en natuurlijk de juiste kerstcadeaus kopen. Je wilt natuurlijk niet aankomen met een dertien-in-een-dozijn kerstcadeau. Daarom kun je op Printmijnstad.nl je eigen, originele kerstcadeau ontwerpen. Hoe het werkt? Je leest het hier.

Kerstcadeaus voor volwassenen

Vier je kerst met de hele familie of geef je cadeaus aan vrienden of misschien alleen je geliefde? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar het perfecte kerstcadeau voor volwassenen. Afhankelijk van het budget kan je kiezen voor wat grappige prullaria, maar het leukste is om er ook een cadeau bij te doen waar de ontvanger echt wat aan heeft. 

Een persoonlijk kerstcadeau levert vaak leuke reacties op. Wat dacht je van wanddecoratie die je zelf kan personaliseren. Een unieke stadsposter of sterrenhemel bijvoorbeeld. 

Een persoonlijke stedenposter als kerstcadeau

Een gepersonaliseerde stadsposter is ontzettend leuk om te krijgen of om te geven als cadeau. Hoe het werkt? Ga naar de design tool te gaan en ontwerp een stedenposter. Van Brussel tot Bonaire: je kunt de plattegrond van iedere plek op de aarde laten afbeelden.

Heeft de ontvanger een speciale herinnering aan een bepaalde plaats of specifieke wijk? Dan kan je daar gemakkelijk op inzoomen! Je verschuift de kaart en bepaalt op die manier het perfecte plaatje. In de daarop volgende stap kan je dan kiezen uit 15 kleuren en stijlen, geschikt dus voor ieder interieur! In de laatste stap kan je een persoonlijke tekst toevoegen. Denk aan “onze huwelijksreis”, “de plaats waar we elkaar hebben ontmoet” of “de stad waar we samen zijn opgegroeid”.

Amsterdam close up - Cadeau

Ontwerp een stedenposter als kerstcadeau

De ontvanger gun je natuurlijk de wereld: laat het favoriete plekje van de ontvanger op deze aardbol afbeelden op een poster als kerstcadeau.

Een persoonlijke sterrenhemel voor kerst

Wil je iemand tot tranen roeren met jouw unieke kerstcadeau? Kies dan voor een persoonlijke sterrenhemel voor aan de muur. Op iedere dag en plaats staan de sterren anders en wij kunnen die hemels terug laten komen met onze slimme tool. Met onze ontwerptool voor sterrenposters kun je gemakkelijk je eigen persoonlijke poster maken met de stand van de sterren uit het verleden. Zo laat je een herinnering weer helemaal tot leven komen. Kies bijvoorbeeld voor de geboortedatum van de kinderen, de trouwdag of andere belangrijke gebeurtenis in het leven van de ontvanger. 

Je vult de plaats en datum in en onze slimme tool laat vervolgens zien hoe de sterren op dat moment stonden! Hoe gaaf is dat? Vervolgens kan je de titel, subtitel en slogan onder de kaart aanpassen. Kies uit 10 verschillende stijlen en jouw poster is klaar om gedrukt te worden. Jouw kerstcadeau wordt de klapper tijdens kerstavond!

Geef een herinnering als kerstcadeau

De dag waarop de ontvanger ouder werd, het ja-woord gaf of een andere belangrijke gebeurtenis: je drukt het af op een sterrenposter.

Waarom kiezen voor Printmijnstad voor jouw unieke kerstcadeau?

Een snelle levering, goede kwaliteit en unieke posters: dat zijn de redenen waarom anderen voor ons kiezen. Binnen 2-3 werkdagen valt het kerstcadeau bij jou op de mat. Onze posters kan je ook direct laten ophangen: bestel er mooie houten ophanglatjes bij of kies ervoor je poster te laten afdrukken op dibond (ideaal voor buiten) of forex. De posters zijn beschikbaar in verschillende formaten, zodat er altijd een exemplaar voor jou tussen zit. 

Shop nu bij Printmijnstad
Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling