Op zoek naar een uniek vaderdagcadeau?

Vaderdag: een bijzondere dag voor velen, voor sommigen een dag om hun afwezige vader te herinneren. Voor velen is hun vader onvervangbaar: tijd om hem in het zonnetje te zetten! Laat je inspireren door verschillende en unieke vaderdagcadeaus.

De leukste vaderdagcadeaus op een rijtje

Een zelfgekleide asbak, mooie tekening of een geinige mok: leuke vaderdagcadeaus als kind om te geven. En hoewel niet om het gebaar gaat, wil je deze vaderdag juist een uniek cadeau geven. Je pa wordt een jaartje ouder en daarom is het belangrijk om te laten weten dat je om 'm geeft. Dat doe je met een persoonlijk vaderdagcadeau. We zetten de leukste, persoonlijke cadeaus op een rijtje:

#1 De stedenposter voor vaderdag

De vader die van reizen houdt, die gek is op z'n geboortedorp of die z'n hart heeft verloren aan een (exotische) bestemming in het buitenland: voor al die vaders is de stedenposter een leuk en uniek cadeau voor vaderdag.

Onze editor maakt het ontwerpen van jouw vaderdagcadeau supereenvoudig. Het kost je slechts een paar seconden werk: je vult hier de naam van de plaats in en de plattegrond van die plek - waar ook ter wereld - komt tevoorschijn. Je kunt de stedenposter daarna nog personaliseren door in of uit te zoomen, de perfecte kleuren te kiezen en een persoonlijke tekst toe te voegen. Probeer het zelf!

Zoek je een alternatief op de stedenposter? Bekijk dan ook eens de coördinatenposter.

#2 De sterrenposter voor vaderdag

De geboortedag van zijn kinderen, zijn trouwdag of een andere, belangrijke herinnering: het staat in de sterren geschreven. Dit is geen cliché uitspraak, maar de werkelijkheid. De sterren aan de hemel veranderen dagelijks. De sterrenhemel op een bepaalde datum brengt dus een speciale herinnering mee. En met onze editor kunnen we de sterrenhemel van iedere gewenste datum op een persoonlijke sterrenposter laten drukken. Een uniek vaderdagcadeau dat je zelf eenvoudig ontwerpt voor de liefste vader!

Zijn trouwdag, geboorte van zijn kind(eren) of andere belangrijke gebeurtenis: het staat in de sterren geschreven. Verras je vader met dit unieke en persoonlijke cadeau!

#3 De sterrenbeeldposter voor je vader

Is je vader een fan van astrologie en leest hij regelmatig horoscopen? Dan is de sterrenbeeldposter het perfecte vaderdagcadeau voor hem. Je hoeft zelfs niet zijn sterrenbeeld te weten: voer simpelweg zijn geboortedatum in en je ontvangt automatisch het juiste sterrenbeeld afgebeeld op een poster. Ontwerp nu zelf een unieke poster en geef je vader een speciale verrassing op vaderdag.

Personaliseer je vaderdagcadeau

Jouw vader is uniek. En daarom wil je een moederdagcadeau geven dat óók uniek is en helemaal aansluit op zijn smaak. Op Printmijnstad.nl personaliseer je dat cadeau. Je kunt kiezen uit meer dan 10 kleurstijlen, teksten toevoegen (laat je inspireren met unieke quotes!) en vervolgens je cadeau laten afdrukken als muurpostermuurcirkeltelefoonhoesje of zelfs als puzzel.

Veelgestelde vragen over vaderdagcadeaus

Wanneer is vaderdag 2023?

Vaderdag valt ieder jaar op de derde zondag van juni. Dit jaar valt vaderdag op zondag 18 juni 2023.

Wat is een leuk cadeau voor vaderdag?

Een leuk vaderdagcadeau is iets persoonlijks en unieks. Het gaat niet om de grootte of omvang van het cadeau, maar om het feit dat je je vader op deze dag in het zonnetje wilt zetten. Bij Printmijnstad.nl kun je herinneringen vastleggen in een unieke stijl op verschillende posters, wat een perfect vaderdagcadeau is.

Wat is een leuk cadeau voor de eerste vaderdag?

De eerste vaderdag voor de kersverse vader is natuurlijk extra speciaal. Je bent enorm trots op je partner en wilt hem tijdens vaderdag extra in het zonnetje zetten. Voor de eerste vaderdag is een sterrenposter prachtig: hierop kun je de geboortedatum van jullie kleintje afbeelden in de sterren.

Kan ik mijn vaderdagcadeau laten versturen?

Natuurlijk wil je het liefst je vaderdagcadeau persoonlijk geven. Maar soms is dat niet mogelijk. Gelukkig kun je bij ons je poster ontwerpen en direct laten versturen naar je vader. Wij zorgen er dan voor dat hij op of rond vaderdag bij hem wordt bezorgd. Bestel ook direct een ophangsysteem, zodat je vader zijn vaderdagcadeau direct kan ophangen.

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling