2 persoonlijke valentijnscadeaus voor hem of haar

Valentijnsdag 2024 staat weer voor de deur en het kriebelt om een valentijnscadeau te kopen. Of je Valentijnsdag viert of niet, met een (prille) liefde ben je er sowieso mee bezig. Want je wil niet met lege handen staan als je lief een lief gebaar geeft. Zorg daarom dat je voorbereid bent met een origineel valentijnscadeau. Wij helpen je op weg.

Een sterrenposter als valentijnscadeau

Het staat in de sterren geschreven. Jullie eerste ontmoeting, date of zoen. De vonk sloeg gelijk over of jullie hadden nog even tijd nodig om erachter te komen dat het niet gewoon een vriendschap was. Dat ene moment waarop de vonk daadwerkelijk oversloeg, herinneren jullie waarschijnlijk als de dag van gister. 

En dat moment staat dus in de sterren geschreven. Iedere dag staan namelijk de sterren anders. En met onze speciale tool kunnen we precies achterhalen hoe de sterren op een bepaalde datum stonden. Het enige wat je hoeft in te voeren is de datum van jullie speciale dag en de sterrenhemel rolt eruit. Laat ‘m printen op een poster en lijst de sterrenhemel in. Het perfecte cadeau voor valentijnsdag.

Een sterrenbeeldposter voor valentijnsdag

Zijn jij en je lief helemaal into astrologie? Passen jullie sterrenbeelden beter bij elkaar dan Bassie en Adriaan en hebben jullie elkaar daar misschien zelfs op uitgekozen? Dan mag een sterrenbeeldposter niet missen aan de muur. 

Het enige wat je moet weten is de geboortedatum van je crush of partner. In onze ontwerptool vul je die in en wij doen de rest voor je. Het sterrenbeeld van je Valentijn wordt afgebeeld zoals het in het sterrenstelsel wordt gevormd. Het perfecte cadeau voor je valentijn die horoscopen uitspit en alles weet over astrologie en ons sterrenstelsel. 

Je valentijnscadeau personaliseren

Je hoeft niet bang te zijn dat, als je een valentijnscadeau van Printmijnstad bestelt, dezelfde poster ook in een ander huishouden hangt. Iedere poster is namelijk helemaal uniek omdat je ‘m zelf ontwerpt. Je kiest niet alleen de eigen print (sterrenhemel of sterrenbeeld), maar kunt ‘m helemaal aanpassen naar eigen smaak. Je hebt een ruime keuze uit kleuren, voorziet ‘m van een eigen tekst en kiest er een ophangsysteem naar keuze bij. Zo heb je een uniek valentijnscadeau mét mooie herinnering erbij. 

Kan je het valentijnscadeau meteen ophangen?

Een valentijnscadeau van Printmijnstad is een feestje om te krijgen. Logisch dat jouw valentijn de sterren- of sterrenbeeldposter direct wil ophangen. Bestel er daarom een mooie minimalistische lijst of houten ophanglatjes bij. De poster wordt ingelijst of met ophanglatjes erbij verstuurd en het valentijnscadeau is dan direct klaar om op te hangen. 

Naast deze Valentijnscadeaus bieden we ook nog andere gepersonaliseerde posters aan:

  • Een stedenposter waarin je bijvoorbeeld inzoomt op de plek waar jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet 

  • Een coördinaten poster die de exacte plaatsgegevens toont van een belangrijke plek; bijvoorbeeld waar jullie elkaar het ja-woord gaven

  • Een muurcirkel van de stad waar jullie samenwonen

  • Een puzzel van jullie favoriete vakantiebestemming 

Personaliseer jouw favoriete valentijnscadeau bij Printmijnstad. En kun je geen keuze maken uit de vele opties? Bestel dan de cadeaukaart en laat je valentijn zelf een cadeau personaliseren. 

Zoeken

Op zoek naar een andere plaats?

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling