Op zoek naar een sinterklaascadeau voor volwassenen?

Nog even en de goedheiligman en z'n pieten strooien weer met pepernoten én hopelijk veel cadeaus. Voor kinderen is het meestal niet lastig om een leuk sinterklaascadeau te vinden: sla de folder van een willekeurige speelgoedwinkel open en de kans is groot dat ze binnen no-time het verlanglijstje hebben ingevuld. Maar trek je lootjes met de ouders of maak je surprises? Dat is een stuk lastiger. Maar niet getreurd, want bij Printmijnstad vind je de leukste sinterklaascadeaus voor volwassenen. En nog leuker: je kunt ze helemaal zelf ontwerpen. Bekijk de mogelijkheden of maak direct je favoriete design.

Ontwerp direct je sinterklaascadeau

Een plattegrond als sinterklaascadeau

De plek waar je bent geboren, opgegroeid of waar je je grote liefde tegen het lijf liep. Iedereen heeft zo'n speciale plek op aarde: van Vinkeveen tot Vietnam. Wat is de favoriete plek van de ontvanger van het sinterklaascadeau? Druk het af op een stijlvolle poster van Printmijnstad. Vergeet de saaie stadsplattegronden: deze stadsposters zijn een aanvulling op je interieur. In een paar stappen heb je je favoriete poster ontworpen én je kunt kiezen uit meer dan 10 kleurstijlen. Ideaal om te geven op sinterklaasavond!

Amsterdam close up - Cadeau

Van Vinkeveen tot Vietnam: ontwerp de stadsposter als sinterklaascadeau

De ontvanger van je sinterklaascadeau écht verrassen met een uniek cadeau - dat mooie herinneringen vastlegt? Ontwerp je sinterklaascadeau op Printmijnstad.nl.

Een sterrenhemel als sinterklaascadeau

De geboorte van je kinderen, de dag waarop je je ja-woord gaf of een andere belangrijke gebeurtenis: het staat in de sterren geschreven. Iedere dag staan de sterren namelijk anders. En onze editor kan de sterrenhemel van een specifieke datum eenvoudig terughalen. Wil je de ontvanger van je sinterklaascadeau tot tranen roeren? Dat lukt ongetwijfeld met dit unieke presentje.

Sam Mulder - Sterrenposter Geboorte

Het staat in de sterren geschreven

De geboorte van kinderen, ontmoeten van de grote liefde of ander bijzonder moment: het staat in de sterren geschreven. Geef die sterrenhemel cadeau: het perfecte sinterklaascadeau voor volwassenen.

Andere sinterklaascadeaus voor volwassenen

De steden- en sterrenposter zijn de populairste posters van Printmijnstad. Maar daarnaast kun je nog véél meer sinterklaascadeaus voor volwassenen ontwerpen. Wat dacht je van een coördinatenposter om een specifieke plek op te vereeuwigen? Of een zodiac poster om het sterrenbeeld van de ontvanger op af te beelden? Daarnaast kun je ook de stedenposter laten afdrukken op andere producten, zoals:

Kun je niet kiezen? Ontwerp dan meerdere posters! Hoe meer je bestelt, hoe meer korting je op je bestelling ontvangt.

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling