Moederdag cadeau

Het dorp waar ze is geboren en getogen, de plek waar ze haar grote liefde heeft ontmoet of de stad waar jullie als gezin jarenlang hebben gewoond of misschien nog steeds wonen. Iedereen heeft zo’n speciale plek. Dat hoeft niet per sé in Nederland te zijn, maar kan bijvoorbeeld ook de plek zijn waar ze op huwelijksreis is geweest of waar jullie ieder jaar samen op vakantie gingen. 

Van deze bijzondere plek, waar ook ter wereld, kan je een gepersonaliseerde poster maken. Van Bruinisse tot aan Brunei. Via onze speciale ontwerptool kan dat in slechts vier eenvoudige stappen:
 

  1. Ga naar poster.printmijnstad.nl en vul de plaatsnaam in;
  2. Personaliseer de poster door de juiste kleuren te kiezen, in te zoomen op de juiste plek en een persoonlijke tekst toe te voegen;
  3. Kies het juiste formaat, het materiaal en eventueel een ophangsysteem;
  4. Bestellen maar! 

Binnen twee tot vier werkdagen heb jij de persoonlijke poster speciaal voor moederdag in huis. Toe om je moeder te verrassen met een écht uniek en persoonlijk cadeau? Kies dan voor een persoonlijke steden poster

Bestel jouw unieke moederdagcadeau nu

Een persoonlijke sterrenposter voor moederdag

De term “het staat in de sterren geschreven” komt niet uit de lucht vallen. Ieder moment en iedere gebeurtenis staat namelijk écht in de sterren geschreven. De stand van de sterren is namelijk op ieder moment en iedere locatie anders. Een geboorte, een huwelijk of misschien wel het overlijden van een dierbaar persoon: al deze gebeurtenissen staan in de sterren geschreven.

Met onze op maat gemaakte tool kunnen we de sterrenstand op basis van een specifieke locatie en datum terughalen. Die ene geboorte, dat huwelijk of het overlijden? Je kunt het allemaal terugvinden in de sterren! En het allermooiste is dat je dit moment in een poster kunt laten vereeuwigen. 

Hoe werkt het maken van een persoonlijke sterrenposter?

Het is ontzettend eenvoudig om een persoonlijke sterrenposter te maken. Je gaat naar sterren.printmijnstad.nl en vult daar de benodigde informatie in zoals locatie en datum. Vervolgens kan je de poster personaliseren naar jouw favoriete stijl en er een persoonlijke tekst toevoegen. 

Maak een poster van jouw eigen geboortedatum of die van je broers of zussen voor je moeder. Vereeuwig de geboortedatum van haar ouders of kies de trouwdatum van je ouders om te geven als cadeau. Dit is een ontzettend waardevol cadeau waar je moeder met weemoed aan zal terugdenken. Wil jij dit jaar niet aankomen met een afgezaagd moederdagcadeau, maar eentje die ontzettend waardevol is? Bestel de persoonlijke sterrenposter dan online, speciaal voor moederdag. Binnen twee tot vier werkdagen valt ‘ie dan op je mat, eventueel met extra ophangsysteem

Bestel de persoonlijke sterrenposter online

Zoeken

Op zoek naar een andere plaats?

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

"Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!"
"Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!"

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling!