Unieke Xiaomi Poco F6 Pro hoesjes

Op zoek naar een andere telefoon?

Lekker in de hand, extra bescherming of ecologisch verantwoord. Je kunt bij ons niet alleen helemaal zelf je telefoonhoesje samenstellen voor jouw Xiaomi Poco F6 Pro, je kunt ook nog je favoriete materiaal kiezen.

Biodegradable cases

Meer producten, meer webshops en dus ook méér afval. Biodegradable cases zijn telefoonhoesjes gemaakt van afbreekbare, biologisch materialen. Waar het bij plastic telefoonhoesjes nog honderden jaren duurt voordat het materiaal volledig is afgebroken, gaat dat bij deze afbreekbare hoesjes een stuk sneller. Onze biodegradable cases worden gemaakt van … wheat straw (40%) en TPU (60%).

Je steentje bijdragen aan deze wereld met een tof telefoonhoesje? Ontwerp je milieuvriendelijke telefoonhoes voor je iPhone.

Bumper cases

Ben jij zo’n type waar de telefoon continu uit de hand valt? Een bumper case is dan de oplossing. De zijkanten hebben een extra dikke, zachte rand waardoor de je scherm en de rest van de telefoon beter beschermd blijven. Onze bumper cases zijn momenteel alleen geschikt voor iPhones.

Crossbody cases

Zeulen met een grote tas omdat je je telefoon niet in je broekzak wil doen? Niet meer nodig met crossbody cases! Deze hoesjes zijn voorzien van een extra hengsel waardoor je je telefoon als het ware als een tas kan dragen. Handig en je hebt je telefoon altijd in de buurt.

Soft cases

Of je nu een populaire iPhone of het laatste Samsung Galaxy-model hebt, of een van de minder populaire merken zoals Honor, HTC, Huawei, Nokia, OnePlus, LG, Motorola, Sony of Xiaomi: de softcases kun je om iedere telefoon klikken. Hoge kwaliteit, licht en te bestellen in zwart of transparant.

Hard cases

Net als de soft cases zijn ook de harde telefoonhoesjes geschikt voor ieder telefoontoestel. Het enige verschil is dat het hoesje niet flexibel is.

Wallet cases

Extra bescherming voor het scherm én een alles-in-een opberghoes. De wallet case is het allemaal. Aan de voorkant zit een beschermingslaag voor het scherm, waar je aan de binnenkant bankpassen en geld in kan doen. Deze voorkant is voorzien van jouw favoriete plattegrond. In tegenstelling tot de andere hoesjes is deze hoes wat dikker, door de extra bescherming.

Ontwerp je eigen Xiaomi Poco F6 Pro hoesje

Op zoek naar een andere telefoon? Klik hier.

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling