Black Friday aanbiedingen

Black Friday 2023 staat weer voor de deur. Een paar jaar geleden kende slechts een handjevol Nederlanders dit fenomeen, overgewaaid uit Amerika. Inmiddels word je overspoeld met aanbiedingen voor Black Friday. En ja, ook Printmijnstad.nl doet hieraan mee. Wil je al een tijdje een poster bestellen van Printmijnstad? Dan is het slim om onze aanbieding op Black Friday af te wachten!

Wat is black friday?

Voor degenen die nog niet bekend zijn met Black Friday, hierbij een korte uitleg. Black Friday vindt altijd plaats op de vrijdag na Thanksgiving. Thanksgiving wordt met name in de Verenigde Staten (en Canada) gevierd. Het is één van de grootste feestdagen van die landen. Thanksgiving wordt op elke vierde donderdag in november gevierd. Het is een dag die Amerikanen gebruiken om hun dank voor God, het leven, familie en vrienden te uiten. De dag is echter ontstaan om dank te uiten voor een goede oogst, het oogstseizoen eindigt namelijk op dit moment. 

Thanksgiving is inmiddels een hele happening waarbij de familie samenkomt voor het grote Thanksgiving dinner. Op de dag na Thanksgiving zijn de meeste Amerikanen vrij en is het tijd om de kerstinkopen doen. Je kan het vergelijken met Sinterklaas in Nederland: zodra de Sint uit het land is vertrokken, wordt de kerstboom meestal opgetuigd. 

Amerikaanse retailers zagen op deze dag de kans schoon om spectaculaire aanbiedingen te doen. Sommig aanbiedingen zijn zo scherp dat mensen al een week voor de aanbiedingen hun auto’s parkeren voor de grote winkelcentra. Deze trend is overgewaaid naar Nederland, vandaar dat veel webshops ook strooien met scherpe Black Friday aanbiedingen

Black Friday 2023

Black Friday 2023 vindt plaats op vrijdag 24 november. Vaak worden deze acties doorgetrokken tot Cyber Monday: de digitale variant Online retailers strooien dan met deals en ook de Nederlandse retailers gaan hierin mee. 

Black Friday deals 2023 van Print mijn stad

Goed, je bent nu helemaal op de hoogte wat Black Friday is en wanneer het plaatsvindt. Je weet ook dat Print mijn stad hieraan zal deelnemen. Wat die actie dan precies is? Dat houden we nog even geheim. Schrijf je in op de nieuwsbrief onderaan deze pagina en je ontvangt als eerste een mail met de volgende Black Friday actie!

Kan je niet wachten met het bestellen van een gepersonaliseerde stads- of sterrenposter? Shop dan nu direct jouw favoriete poster bij Printmijnstad! 

When we said

Ontwerp je favoriete posters online

Stedenposters, sterrenposters, coordinaten posters, sterrenbeeldposters of muurcirkels? Je ontwerpt ze op Printmijnstad.nl.

Zoeken

Op zoek naar een andere plaats?

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling