Printmijnstad Blogt:

5 redenen om te kiezen voor een tuinposter

Een stadsplattegrond op poster, muurcirkel of ingelijst aan je muur: steeds meer Nederlanders hangen 'm op in huis. Wat onze webshop zo uniek maakt, is dat je iedere locatie op aarde als plattegrond kan laten drukken. En laten we eerlijk zijn: iedereen heeft zo'n speciale plek met goede herinneringen. Maar waarom zouden we ons alleen beperken tot de woonkamer? Je kunt namelijk nu ook je tuin opfleuren met de stadsplattegronden van Printmijnstad. 

Onze papieren posters overleven natuurlijk geen regen- of sneeuwbui, extreme kou of teveel zonlicht. Daarom kunnen onze plattegronden vanaf nu ook worden geprint op.. een tuinposter

Wat is een tuinposter?

De naam zegt het eigenlijk al: het is een poster om op te hangen in je tuin. De doorkijkjes, quotes en eigen foto's zagen we op andere webshops al voorbij komen. Maar nu kan je dus ook je ook de plattegrond van jouw favoriete plek op deze aardbol laten printen en ophangen in je tuin. Hoe leuk is het, als je bijvoorbeeld in Amsterdam woont, om een tuinposter van de plattegrond van Amsterdam in je tuin op te hangen?

Bestel jouw tuinposter bij Printmijnstad (Binnenkort mogelijk!)

Je eigen tuinposter maken

Je kunt super gemakkelijk je eigen tuinposter maken: dat werkt namelijk hetzelfde als je van ons gewend bent. Je opent onze editor, kiest je favoriete plek, zoomt in en uit tot je de perfecte plaat voor je hebt, kiest de juiste kleurstijl en tot slot bepaal je het juiste materiaal. Onze tuinposters worden gemaakt van zeildoek. Kleuren worden hier goed aan gehecht en de doeken zijn UV- en weersbestendig. Zo blijft jouw favoriete stadsposter mooi door weer en wind! 

Formaten van de tuinposter

Je kunt de tuinposters bestellen in de volgende formaten: 

  • 50x50 vierkant
  • 100x50 liggend
  • 80x80 vierkant
  • 100x100 vierkant
  • 150x100 liggend
  • 200x150 liggend

Zo zit er altijd een tuinposter tussen die geschikt is voor de grootte van jouw tuin. Leuk om op te hangen aan de schutting, tegen het tuinhuisje of onder de overkapping. 

Bestel je favoriete tuinposter (Binnenkort mogelijk!)

Je tuinposter ophangen 

Het zeildoek wordt geleverd met ringgaten erin. Daarmee kan je gemakkelijk de tuinposter bevestigen aan de muur in jouw tuin. Naast metalen ringen kun je ook kiezen voor transparante ringen. Liever geen gaten? Dan kan je dit aangeven in je winkelmand. We leveren je tuinposter dan met zeilklemmen aan. 

Met de zomer voor de deur, is dit het perfecte moment om een tuinposter te bestellen. Weet jij al welke stadsplattegrond je erop gaat drukken?

Bestel je favoriete tuinposter (Binnenkort mogelijk!)

Toch niet waar je naar opzoek bent?

Ontwerp dan zelf een poster van je favoriete plaats!

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling