Een geboorteposter met sterren(beeld)

Een geboorte of verjaardag vraagt om een speciaal cadeau. En zeg nou eerlijk, cadeaus geven aan je vrienden of familie is toch ontzettend leuk om te doen? Helemaal als de ontvanger emotioneel geraakt is door het cadeau en jou hiervoor eeuwig dankbaar is. Dat is het beste gevoel in de wereld en het onderstreept hoe belangrijk jullie vriendschap of sterke familieband is. Zoek je zo’n uniek cadeau? Een geboorteposter met sterrenbeeld is wat ons betreft zo’n mooi cadeau. 

We hebben sterren- en sterrenbeeldposters die je zelf kan ontwerpen om te geven als geboorteposter. 

Een sterrenposter als geboorteposter

Het staat in de sterren geschreven. Een uitspraak die niet uit de lucht komt vallen. Als je ‘s nachts naar boven kijkt, staan de sterren iedere keer op een andere stand. Dat heeft te maken met astronomie: afhankelijk van de datum en tijd staan de sterren op een bepaalde manier. Die sterren kunnen met elkaar verbonden worden en daaruit ontstaan onder andere sterrenbeelden. 

Deze sterrenhemels uit het verleden kunnen we voor je achterhalen en op een geboorteposter zetten. Zo weet je precies de stand van de sterren op het exacte moment van de geboorde. Een herinnering voor het leven. Ontzettend leuk om te geven aan kersverse ouders als kraamcadeau of bij een van de eerste verjaardagen van het kind. 

Hoe maak je deze sterrenposter?

Het werkt ontzettend makkelijk. In onze speciale editor vul je de plaatsnaam en geboortedatum in. Je ziet dan meteen de sterrenhemel hoe deze er op dat moment uit zag. Vervolgens kan je de poster personaliseren door te tekst aan te passen en een van de tien kleurstijlen kiezen. Je kiest het materiaal, formaat en laat ‘m bezorgen bij de kersverse ouders of bij jou thuis, zodat je de geboorteposter persoonlijk kan overhandigen. Bestel er een ophangsysteem bij zodat de poster direct kan pronken aan de muur. 

Ontwerp direct een sterrenposter

Een sterrenposter is niet alleen leuk om te geven als kraamcadeau, maar kan ook een mooi verjaardagscadeau of gift aan een dierbare zijn. Andere ingrijpende gebeurtenissen zoals een huwelijk, eerste ontmoeting of het overlijden van een dierbare kan je op deze manier vereeuwigen op een poster. Zo houd je de herinnering voor altijd levend in een sterrenposter

Het sterrenbeeld in de geboorteposter

Emma - Stee

We benoemden het hierboven al: sterrenbeelden. Iedere maand staan de sterren in een bepaalde stand en dat zorgt ervoor dat je er sterrenbeelden mee kan maken. Deze sterrenbeelden kan je, net als de sterrenhemels, laten vereeuwigen op een poster. 

Of je iedere week je horoscoop trouw leest of je eigenlijk niet zoveel met astrologie hebt maakt niet uit: een sterrenbeeld hoort bij jou en beschrijft onder andere jouw persoonlijkheid en levensloop. Daarom is een sterrenbeeld als geboorteposter ontzettend leuk om te geven. En een mooie aanvulling op het interieur van de baby- of kinderkamer. 

Hoe maak je deze sterrenbeeld poster?

Net als bij de sterrenposter kan je ook het sterrenbeeld opzoeken door de geboortedatum in te vullen. Onze speciale tool laat dan het sterrenbeeld zien met naam plus het teken dat ontstaat na het verbinden van de sterren. Net als bij de sterrenposter kan je kiezen uit tien verschillende kleuren. Daar bovenop kan je ook de achtergrond van de poster een kleur geven. Zo weet je zeker dat de poster helemaal in stijl is van de babykamer. 

Onze sterrenbeeld posters kan je op verschillende materialen laten drukken. Naast het standaard FSC-gekeurd papier kan je ook kiezen voor forex (kunststof), (aluminium) of je kunt de sterrenbeeld geboorteposter zelfs op een puzzel laten drukken. 

Bestel een sterrenbeeld poster

De sterrenbeeld geboorteposter personaliseren

Of je nu kies voor een sterrenhemel of sterrenbeeld poster: je kunt de poster verder aanvullen met je eigen tekst. Zet er een lieve boodschap op, de naam van het sterrenbeeld of bijvoorbeeld de naam van het kersverse kindje. Bestel de geboortedatum poster bij ons en laat ‘m binnen twee werkdagen thuisbezorgen.

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling