Printmijnstad Inspiratie:

The garden is my happy place

Steden Posters Buiten

De tuin is een plekje dat je op elk moment van de dag kan bezoeken. Maak er daarom ook een fijne plek van!

The garden is my happy place

Breng jouw favoriete dorp, stad of land naar jouw tuin met een mooie poster. Zo waan je je in een stadstuin, in de beach vibes, of in de bergen. Onze poster voor buiten worden geprint op dibond. Dit is stevig, licht en duurzaam materiaal. Het materiaal bestaat uit twee aluminium platen met daartussen een polyethyleen plaat. Het paneel is 3mm dik en is geschikt voor alle omstandigheden. Je kunt daarom je dibond poster zowel binnen als buiten ophangen! Met de meegeleverde plakstrips zijn de prints eenvoudig op te hangen. 

Ontwerp zelf deze poster in onze editor!

Toch niet waar je naar opzoek bent?

Ontwerp dan zelf een poster van je favoriete plaats!

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling