Een uniek iPhone hoesje tegen de ergste valschade

De eerste keer dat je je nieuwe telefoon uit je handen laat vallen. Een pijnlijk moment. Bij het oprapen van je telefoon zweet je peentjes: je hoopt dat het scherm geen barst bevat. Met een telefoonhoesje bescherm je je dierbare iPhone tegen de ergste valschade.

Bij het zoeken naar het juiste telefoonhoesje loop je tegen een hoop zaken aan. Het is een dertien-in-een-dozijn print, het hoesje dat jij wil is niet beschikbaar voor jouw type telefoon of het is het niet juiste materiaal. Bij Printmijnstad lossen we dat gemakkelijk op: bij ons vind je het grootste aanbod aan telefoonhoesjes voor alle iPhones (en andere modellen) die je zélf ontwerpt.

Je iPhone hoesje met de plattegrond van je favoriete plek

Je kent ons misschien wel van de stedenposters. Van iedere plek op aarde, van Madrid tot Medellín, kun je de plattegrond vinden en laten afdrukken op een poster, muurcirkel of als puzzel. Die favoriete plek, van je woonplaats tot exotische bestemming, kun je nu ook een telefoonhoesje maken. Zo heb je een uniek hoesje voor je iPhone én bescherm je je telefoon tegen valschade.

De materialen van onze hoesjes

Bijdragen aan een betere wereld met een milieuvriendelijk hoesje? Of nooit meer je telefoon kwijt zijn met de een telefoonhoes met hengsel? Je hebt de keuze uit de volgende hoesjes:

  • Biodegradable cases

  • Bumper cases

  • Crossbody cases

  • Soft cases

  • Hard cases

  • Wallet cases

Lees alles over de verschillende materialen of bestel direct je favoriete telefoonhoes hier.

Ontwerp je iPhone hoesje zelf

Lekker in de hand, extra bescherming of ecologisch verantwoord. Ontwerp je iPhone hoesje met Biodegradable, Bumper, Crossbody, Soft, Hard of wallet case met de plattegrond van je favoriete stad erop.


Zoeken

Op zoek naar een andere plaats?

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling