Poster 50x70 cm maken

Ben je de witte muren in je woon- of slaapkamer beu en wordt het tijd om de boel op te fleuren? Posters doen het altijd goed! Bij het rondneuzen online zie je verschillende formaten voorbij komen, waaronder een formaat poster 50x70 cm. Bij Printmijnstad ontwerp je je eigen poster en laat je 'm afdrukken in de populairste formaten. We vertellen er op deze pagina graag meer over.

Welk formaat poster is 50x70 cm?

De meest voor de hand liggende maat voor een poster is A4-formaat: 21x29,7 cm. Een poster van 50x70 cm is dus ongeveer het dubbele qua grootte en wordt ook wel B2 formaat genoemd. Een maat die niet erg gangbaar is binnen de printwereld.

Een alternatief op een poster 50x70 cm

Wil je een grote poster die indruk maakt aan de muur? Een alternatief op de 50x70 cm is een poster in A1 formaat, hiervan zijn de afmetingen 59,4 x 84,1 cm. Daarnaast kun je de papieren maatwerk posters van Printmijnstad ook nog in andere formaten bestellen, zoals:

 • A4: 21 x 29,7 cm

 • A3: 29,7 x 42 cm

 • A2: 42 x 9,4 cm

 • A0: 84 x 118,9 cm

poster 50x70 cm

Ontwerp je poster in het gewenste formaat

Ontwerp een originele poster die een belangrijke gebeurtenis of herinnering vastlegt bij Printmijnstad in het formaat naar jouw wens.

De verschillende posters van Printmijnstad

Bij Printmijnstad leg je een belangrijke herinnering of gebeurtenis vast in een stijlvolle poster. Je hebt de keuze uit de volgende posters:

Stedenposters

Het dorp waar je opgroeide, waar je je grote liefde kennen of die tropische bestemming aan de andere kant van de wereld waar je je hart aan verloor. Iedereen heeft zo'n plek op de wereld - van Katwijk tot Kathmandu, die speciale herinneringen met zich meedraagt. Zet de plattegrond van die plek op een poster en breng de herinnering tot leven in een stedenposter.

Ontwerp je stedenposter

Sterrenposters

Sterrenposters leggen heel specifieke herinneringen vast. Bijvoorbeeld de dag dat je je grote liefde ontmoette, jullie samen in het huwelijksbootje stapten of de geboortedatum van jullie kindje. De sterrenhemel staat iedere dag anders en met onze tool kan je de sterrenhemel op een specifieke datum uit het verleden laten afdrukken.

Sterrenbeeldposters

Iedere maand staan de sterren anders - en die sterren kun je met elkaar verbinden. Daaruit ontstaan sterrenbeelden, dat zijn er 12:

 • Ram

 • Stier

 • Tweelingen

 • Kreeft

 • Leeuw

 • Maagd

 • Weegschaal

 • Schorpioen

 • Boogschutter

 • Steenbok

 • Waterman

 • Vissen

Afhankelijk in welke maand je bent geboren, heb je dus een sterrenbeeld meegekregen waar volgens de astrologie bepaalde persoonskenmerken aan zijn verbonden. Bij Printmijnstad kun je dat sterrenbeeld laten afdrukken op een toffe poster.

Ontwerp je eigen sterrenposter

Coördinaten posters

Iedere plek op de wereldkaart heeft unieke coördinaten. Dit is een combinatie van de lengte- en breedtegraad. Voeg je deze twee samen, dan duidt dat een specifieke locatie aan. Zet de coördinaten op een poster en je hebt een stijlvolle referentie naar een specifieke plek op aarde: van Culemborg tot Christchurch. De coördinaten van New York City zijn bijvoorbeeld N 40º42' W 74º00'. In onze editor hoef je alleen maar de plaatsnaam in te vullen en wij zoeken de juiste coordinaten erbij.

Je poster personaliseren

Ook al hangen de posters van Printmijnstad in duizenden huishoudens in Nederland én België, ieder exemplaar is uniek. Je bepaalt namelijk zelf wat er op je poster komt te staan, kiest uit minimaal 9 kleurstijlen, bepaalt het formaat, het materiaal en bestelt 'm eventueel met ophangset.

Daarom kies je voor een poster van Printmijnstad:

✅ Gratis verzending
✅ Producten die in Nederland worden gemaakt
✅ Unieke posters die jezelf ontwerpt
✅ Posters mét ophangsystemen
✅ Een webshop met tevreden klanten: uit 500 reviews scoren we uitstekend op Trustpilot
✅ Een webshop met tienduizenden klanten die je al voorgingen

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling