Poster shop

Zoek je unieke én toffe posters om de muren in huis mee op te fleuren? Dan zit je goed op deze pagina. In onze online poster shop combineer je namelijk herinneringen met een unieke muurdecoratie. Bekijk de verschillende soorten posters in onze shop en ontwerp je favoriet.

Over de poster shop van Printmijnstad

Het leven is te kort om saaie wanddecoraties op te hangen. Daarom is het ons doel om ieder interieur te voorzien van toffe posters. Iedereen heeft wel een plek op deze aarde die van onschatbare waarde is. Het kan het dorp zijn waar je bent opgegroeid of een exotische plek ver weg. We wilden die kostbare herinneringen op een prachtige manier vastleggen, wat leidde tot onze poster shop: Printmijnstad. Later voegden we nog andere soorten posters toe, zoals sterren-, sterrenbeeld- en coördinatenposters.

De stedenposter

Tijdens de start van Printmijnstad in 2016 lanceerden we ons eerste product: de stedenposter. Op basis van een specifieke plaats kun je de plattegrond ervan op een poster laten printen. Vandaar de naam 'Printmijnstad'. In onze editor kun je zelfs inzoomen op een specifiek deel of wijk. Probeer het zelf uit!

stedenposter formaat 50x70 cm

Van Haarlem tot Hongkong

Van Haarlem tot Hongkong: laat je favoriete plek op aarde afdrukken op een wanddecoratie uit onze poster shop.

Psst... wist je dat je diezelfde plek niet alleen als plattegrond kan afdrukken, maar ook in de vorm van coördinaten op de coördinatenposter? Bekijk dit product in onze poster shop.

De sterrenposter

Bepaalde herinneringen staan voor altijd in je gedachten gegrift. Van bijzondere tot verdrietige momenten. Hoe bijzonder is het om die herinneringen vast te leggen op een unieke poster? Ontwerp daarom de sterrenposter in onze online poster. De sterrenhemel van dat moment kun je laten afdrukken op een poster.

When we said

Leg speciale momenten vast

In onze poster shop beeld je de sterrenhemel van een specifiek moment vast op een toffe wanddecoratie. Het moment waarop je het ja-woord gaf of waarop je je grote liefde leerde kennen.

De sterrenbeeldposter

Vastberadenheid, energie en avontuurlijk. Of juist emotioneel, zorgzaam en intuïtief? Herkende jij uit deze beschrijvingen al meteen dat hem om de sterrenbeelden Ram en Kreeft ging? Dan mag een sterrenbeeldposter niet missen in je interieur. Ook leuk om aan iemand anders als (kerst)cadeau te geven. Je hoeft alleen maar de geboortedatum in te vullen in de editor en wij drukken het sterrenbeeld af op de poster.

De posters in onze poster shop personaliseren

Je hoeft niet bang te zijn dat onze posters op elkaar lijken. Buiten dat je kunt kiezen uit verschillende designs, kun je de poster zelf nog helemaal aanpassen op je eigen wensen:

  • Kleuren: Wist je dat je uit meer dan 10 kleurstijlen kunt kiezen als je in onze online shop een poster maakt? Van lekker fleurig tot basic zwart/wit.

  • Tekst: Een naam, datum, plaatsnaam of quote onder de poster zetten? Geen probleem! Wij geven inspiratie met poster quotes.

  • Materiaal: standaard worden onze posters afgedrukt op FSC-gekeurd papier. Daarnaast kun je ook kiezen voor dibond en forex. Extra leuk: deze 2 materialen kun je ook rond laten afdrukken.

  • Ophangset: je poster gelijk ophangen? Bestel ophanglatjes erbij of laat 'm inlijsten.

Printmijnstad: jouw online poster shop

✅ Gratis verzending
✅ Onze producten worden gemaakt in Nederland
✅ Unieke posters die je zelf online maakt
✅ Uit meer dan 500 reviews scoren we uitstekend op Trustpilot
✅ Tienduizenden klanten gingen je al voo

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling