Poster maken online?

Is je interieur toe aan een opfrisser of heb je net een huis gekocht waarvan de muren nog kaal zijn? Je huis wordt pas een thuis als het helemaal is ingericht naar je smaak. Posters aan je muur doen het altijd goed. Maar je wilt natuurlijk niet zo'n 'live, love, laugh' cliché aan je muur. Een poster maken online doe je bij Printmijnstad. Je kunt kiezen uit een steden-, sterren- of sterrenbeeldposter en ontwerpt 'm helemaal naar je smaak. Kijk je mee?

Een stedenposter online maken

Gaat er bij de naam 'Printmijnstad' een belletje rinkelen? Niet gek, want onze stedenposters hangen in duizenden huishoudens, in Nederland én België. Grote kans dat je onze iconische posters wel eens voorbij hebt zien komen. Toch hoef je niet bang te zijn dat er een poster aan je muur hangt die je buurman ook heeft. Je maakt de posters online helemaal zelf.

Als we je vragen wat je favoriete plek op deze aardbol is, dan heb je daar vast meteen een antwoord op. Of misschien poppen er meerdere plekken in je gedachten op. De plek waar je geboren en getogen bent, waar je je grote liefde ontmoette of je denkt aan verschillende plekken op de wereld na die onvergetelijke wereldreis. Je zet die plattegrond van die plek op een poster van Printmijnstad. Je kiest uit meer dan twaalf verschillende kleurstijlen, kiest de vorm en voegt een unieke tekst toe. Zo heb je een stedenposter gemaakt die helemaal aansluit op je eigen wensen én uniek is.

Van Kaatsheuvel tot Kansas...

...Bij Printmijnstad maak je je eigen poster online. Doordat je de poster volledig personaliseert met je favoriete plek, kleur, vorm en tekst heb je een uniek exemplaar aan je muur hangen die niemand anders heeft én herinneringen oproept.

Wist je dat je ook je stedenposter online kunt maken op een muurcirkel, puzzel of telefoonhoesje?

Maak een sterrenposter online

Ken jij ze al, onze sterrenposters? Dit zijn sterrenhemels van specifieke datums, afgebeeld op een poster. Vandaar ook de uitspraak "het staat in de sterren geschreven". De datum van je trouwdag, de geboorte van je kind(eren) of een andere belangrijke gebeurtenis: de sterren hadden toen een unieke stand. En met onze editor kunnen we die sterrenhemels terughalen en op een poster printen. Maak je sterrenposter online bij Printmijnstad.

Een sterrenposter maken online

Ontwerp een sterrenbeeldposter

1 Juli? Kreeft! 28 februari? Vissen! Weet jij precies welke sterrenbeelden bij welke geboortedatums horen en weet jij alles over astrologie? Een sterrenbeeldposter mag dan niet missen aan jouw wand. De sterrenbeeldposter lijkt op de sterrenbeeldposter, maar hier zijn de sterren met elkaar verbonden, afhankelijk van de maand. Zo ontstaat er een sterrenbeeld.

Maak een sterrenbeelposter online bij Printmijnstad

Waterman, Tweelingen of Boogschutter: een van de twaalf sterrenbeelden laat je afdrukken op een poster van Printmijnstad. Personaliseer je poster online met unieke kleuren en een tekst en hang 'm op aan je muur.

Vergeet je ophangsysteem niet

Heb je je favoriete poster gemaakt? Vergeet dan niet een ophangsysteem te bestellen. Onze papieren posters kun je inlijsten in een mooie aluminium posterlijst óf houten latjes. Onze muurcirkels zijn voorzien van een standaard ophangsysteem. Als je poster twee dagen later op je mat valt, kun je 'm gelijk ophangen!

Maak een poster online en geef 'm cadeau

Een cadeau uitzoeken voor 'n ander? Vaak een lastige opgave! Je struint urenlang langs de etalages, op zoek naar het perfecte cadeau. Om er vervolgens eentje te kopen die ligt te verstoffen op zolder of met het schaamrood op je kaken een envelopje met een eurobiljet te geven.

Doordat je bij ons zelf een poster kan maken online hoef je de deur niet uit én kan je 'm personaliseren naar de smaak van de ontvanger. Onze posters zijn perfect om te geven als housewarming-, kraam- of kerstcadeau. Laat je de ontvanger liever zelf kiezen? We hebben ook cadeaubonnen om te geven!

Maak je eigen poster online bij Printmijnstad

Je eigen woonkamer opfleuren of een cadeau geven waar de ontvanger écht blij mee is? Maak je eigen poster online op Printmijnstad.nl.

✅ Gratis verzending
✅ Onze producten worden gemaakt in Nederland
✅ Unieke posters die je zelf online maakt
✅ Uit meer dan 500 reviews scoren we uitstekend op Trustpilot
✅ Tienduizenden klanten gingen je al voor

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling