Poster store

Ben je op zoek naar een online poster store? Dan zit je bij Printmijnstad goed. Hier kun je zelf je poster ontwerpen op basis van een mooie herinnering. Op deze pagina lees je meer over onze poster store en de verschillende designs.

Over de poster store van Printmijnstad

Ieder interieur voorzien van unieke wanddecoratie: dat is de missie van het team van Printmijnstad. Net als ieder ander heb je waarschijnlijk een bepaalde plek op aarde die voor jou heel belangrijk is. Dat kan het dorp waarin je bent opgegroeid zijn, tot een exotische plek aan de andere kan van de wereldbol. We wilden graag die herinneringen op een mooie manier vastleggen en zo is onze poster store Printmijnstad ontstaan. Daarna zijn daar nog andere soorten posters bijgekomen, namelijk de sterren-, sterrenbeeld- en coƶrdinatenposter. We vertellen je meer over de verschillende posters op deze pagina.

De stedenposter

De stedenposter is het allereerste product dat we hebben gelanceerd - vandaar de naam 'Printmijnstad'. Op basis van een specifieke locatie - van Lutjebroek tot Litouwen - kun je de plattegrond van die specifieke plek laten afdrukken op een poster. Je kunt in onze editor zelfs inzoomen op een specifiek gedeelte of wijk. Probeer het zelf!

De coƶrdinatenposter

Vanuit ons idee om stedenposters te maken, ontstonden er andere posters die je in onze online store kunt ontwerpen. ƉƩn daarvan is de coƶrdinatenposter. Die werkt hetzelfde als de stedenposter: op basis van een plaatsnaam (over de hele wereld) kun je de exactie locatie (coƶrdinaten) laten afdrukken op een poster. Simpel, elegant en perfect om op te hangen in een stijlvolle woonkamer.

(Je hoeft natuurlijk niet de coƶrdinaten op te zoeken, onze slimme editor doet dat direct voor jou šŸ˜‰)

coƶrdinaten poster

Van Amsterdam tot Adelaide: leg je favoriete plek vast in coƶrdinaten aan je muur. Ontwerp de coƶrdinatenposter in onze poster store online.

De sterrenposter

Sommige herinneringen staan voor altijd in je geheugen gegrift. Mooie Ć©n verdrietige momenten. Hoe mooi is het om die herinnering vast te leggen op een mooie poster? In onze poster store kun je de sterrenposter ontwerpen - daarop wordt de sterrenhemel op een bepaald moment uit het verleden op afgedrukt. De dag waarop je het ja-woord gaf, waarop je eerste kind je ouder maakte of ander belangrijk moment: je legt het vast in de sterrenposter.

Met de sterrenposter uit onze poster store leg je waardevolle herinneringen vast

De sterrenbeeldposter

Kreeft, Schorpioen of Vissen? Jouw sterrenbeeld zegt veel over je karakter. Ben je daar veel mee bezig en vind je astrologie interessant? Laat je sterrenbeeld op een poster afbeelden. Of geef een sterrenbeeldposter uit onze poster store cadeau aan 'n ander! Je hoeft alleen maar de geboortedatum in te vullen en wij zoeken automatisch het juiste sterrenbeeld erbij.

(Ook leuk voor onder de kerstboom)

Posters personaliseren in onze poster store

Je kunt niet alleen je posters ontwerpen op basis van mooie herinneringen, je kunt ze ook personaliseren en aanpassen naar je eigen smaak.

  • Kleuren: Ga je zelf een poster maken, dan kun je kiezen uit meer dan 10 kleurstijlen. Van lekker fleurig tot basic zwart/wit.

  • Tekst: Een naam, datum, plaatsnaam of quote onder de poster zetten? Geen probleem! Wij geven inspiratie met poster quotes.

  • Materiaal: standaard worden onze posters afgedrukt op FSC-gekeurd papier. Daarnaast kun je ook kiezen voor dibond en forex. Extra leuk: deze 2 materialen kun je ook rond laten afdrukken.

  • Ophangset: je poster gelijk ophangen? Bestel ophanglatjes erbij of laat 'm inlijsten.

poster store

Ga aan de slag in onze poster store

Ga je voor een steden-, sterren-, sterrenbeeld- of coƶrdinatenposter? Je ontwerpt de mooiste posters in onze poster store. Kies je voor Printmijnstad, dan kies je voor:

āœ… Gratis verzending
āœ… Onze producten worden gemaakt in Nederland
āœ… Unieke posters die je zelf online maakt
āœ… Uit meer dan 500 reviews scoren we uitstekend op Trustpilot
āœ… Tienduizenden klanten gingen je al voor

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling